• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Dogovor Partizana i Čelsija, Pantić stigao!

Autor mondo.rs

Trener crno-belih mogao bi još večeras da dobije pojačanje posle dogovora koji su postigli ljudi iz Partizana i Čelsija.

/od reportera Monda sa Zlatibora/

Partizan i Danilo Pantić ponovo zajedno - bar na još jednu sezonu!

MONDU je iz pouzdanih izvora potvrđeno da je šampion Srbije postigao dogovor sa Čelsijem oko jednogodišnje pozajmice mladog veziste, koji je u periodu od maja 2013. do jula 2015. godine odigrao 24 utakmice u crno-belom dresu i postigao dva gola.

Pantić je tada kao slobodan igrač potpisao za Čelsi, koji ga je u sezoni 2015/16 "držao" na pozajmici u svojoj neformalnoj filijali, Viteseu, a potom preselio u Ekselzior gde je momak iz Rume proveo prošlu sezonu i zabeležio 11 nastupa.

/LEPE VESTI ZA CRNO-BELE IZ BARSELONE: LEONARDO STIŽE/

Izvor: MN PRESS

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je našem reporteru na pripremama da je dogovor sa Čelsijem postignut, posle kojeg će se Pantić odmah priključiti ekipi trenera Miroslava Đukića, možda već iste večeri.

Pantićev ugovor sa Čelsijem važi do 30. juna 2019. godine.

Pantiću su takmičarski minuti preko potrebni nakon što je prerani odlazak u Čelsi, gde nije dobio šansu ni da trenira, "platio" ulogom podrške u holandskim klubovima. Naročuto teško mu je pala sezona u Viteseu, gde je jedno vreme igrao, pa bio sklonjen.

Pričajući o razlozima zbog kojih ne igra u Arnemu, Pantić je svojevremeno izjavio:

"Želim da se vratim u Čelsi, samo da bih trenirao. Zašto sam u Viteseu, ako nisam dovoljno dobar? Poludeću ovde. Nisam napravio nikakvu grešku. Da sam dobio šansu i uprskao je, ćutao bih. Možda u Viteseu ne vole nas Srbe. Nemanja Matić je bio ovde i takođe nije dobio šansu, Uroš Đurđević je odigrao 22 utakmice za godinu i po dana ovde", rekao je Pantić posle odluke menadžera prvog tima, Roba Masa, da ga suspenduje.

Pred Pantićem je sada lepa prilika da na mestu, na kojem je nagovestio da ima veliki potencijal, pokuša da nadoknadi sve što je propustio u prethodne dve godine.

PANTIĆ STIGAO NA ZLATIBOR, BEZ IZJAVA

#fkpartizan #danilopantic #zlatibor #pripremepartizan #chelseafc

A post shared by MONDO (@mondoportal) on



Povratnik u redove Partizana, Pantić, pojavio se već u subotu uveče na Zlatiboru u Hotelu "Palisad", ali odlukom rukovodstva kluba novinarima nije bio omogućen razgovor sa mladim fudbalerom.

Posredstvom portparola kluba, reporterima sa priprema crno-belih predočeno je da će, citiramo, "izjava biti dostupna na sajtu".

Pantić je kratko zastao da se slika, a onda otišao na odmor.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC