• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Nismo zaslužili ovakav rezultat

Autor mondo.rs

Selektor "orlića" smatra da njegova ekipa, po prikazanoj igri, nije trebalo da bude poražena u duelu sa Portugalom.

 Portugal Srbija 2:0, izjava Nenad Lalatović Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Loše je počelo Evropsko prvenstvo u Poljskoj za reprezentativce Srbije do 21 godine, ali samo gledajući rezultat.

Igra izabranika Nenada Lalatovića bila je dobra i po prikazanom na terenu, "orlići" su zaslužili mnogo više nego što je poraz 0:2.

Konstatovao je to i selektor po završetku utakmice.

"Čestitao bih reprezentaciji Portugala na pobedi. Mislim da je publika mogla da uživa u igri dve reprezentacije. Prvo poluvreme je igrano u teškim uslovima (zbog kiše), a mi smo imali veliku priliku koju nismo iskoristili. Da smo postigli gol, mislim da bi tok utakmice bio sigurno drugačiji. Žalim za tom šansom, a onda smo praktično iz naše greške primili gol. Loše smo reagovali u našoj zadnjoj liniji, gde smo dali loptu protivničkom igraču i primili gol", izjavio je Lalatović mislei na priliku koju nije realizovao Uroš Đurđević.

Drugo poluvreme umesto Aleksandra Čavrića igrao je Srđan Plavšić, a selektor je otkrio da je ta izmena bila prinudna zbog povrede.

"U nastavku nam se dogodio hendikep, povredio se Čavrić, a ulaskom Plavšića bili smo hitriji, agresivniji, pravili smo više problema reprezentaciji Portugala. Napravili smo još jednu rotaciju na sredini terena i mislim da smo sve vreme napadali, Portugal se branio, igrao na polu kontru i kontru. Imali smo ponovo dve velike prilike, prvo Grujić, onda i Radonjić. Šteta, zaista velika šteta, zaslužili smo mnogo više", preneo je sajt Fudbalskog saveza Srbije selektorovu izjavu.

Drugo poluvreme igralo se uglavnom na polovini rivala, ali su Portugalci u finišu uspeli još jednom da pogode metu.

"Kad ne iskoristite tri lepe šanse, onda opet sledi kazna. Portugal je pokazao zašto nije izgubio dve godine. Nemam šta da zamerim mojim momcima, pogotovo u drugom poluvremenu. Mislim da smo napadali, da smo odigrali jako dobro, ali... Sada se okrećemo drugoj utakmici protiv Makedonije i želimo da damo sve od sebe da pobedimo u tom meču".

"Orlići" u utorak igraju protiv Makedonije, a potom u petak protiv Španije.

"To je fudbal. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo 0:2, jer smo bukvalno primili gol posle jednog šuta i naše greške, a mi smo imali i 'jedan na jedan', pa šansu glavom... Sve bi drugačije bilo, zato ostaje žal. Pogotovo što nismo iskoristili najbolju priliku kod rezultata 0:0. Idemo, ipak, dalje, ne vredi sada da žalimo, okrećemo se Makedoniji", zaključio je Lalatović.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

xxx

Nego sta si, ne znate bre da date gol. Jeste li imali iole ozbiljan udarac u okvir. Naravno da ne. Ni sa 5 metara glavom ne mozete da pogodite okvir.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC