• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantić: Ove ljubavi nema u inostranstvu

Autor mondo.rs

Povratnik u ekipu Partizana kaže da je posle dve sezone u Holandiji "stariji i iskusniji" i da drugačije gleda na stvari.

 Danilo Pantić ponovo u FK Partizan Izvor: MN PRESS

Danilo Pantić je leta 2015. prešao iz Partizana u Čelsi nakon više od pola godine provedene "na ledu" u Humskoj 1, zato što je odbio da potpiše novi ugovor.

Otišao je bez obeštećenja, na "mala vrata" i prilično loše se proveo na pozajmicama u Viteseu i Ekscelzioru.

Dve godine kasnije, mora se priznati neočekivano, vratio se kao pozajmljeni fudbaler prvaka Engleske, da pojača konkurenciju u veznom redu i nadoknadi nešto od onoga što je propustio...

"Iza mene su dve i po, tri teške godine za moju karijeru", priznao je Pantić u prvoj izjavi za TV Partizan.

"Nije svačiji put isti. Neko ide uzlaznom putanjom, nekom je put trnovit. Nema razloga da očajavam, preda mnom je nova prilika. Vratio sam se kući. Od trenutka kada sam prošao kroz ova vrata osetio sam ljubav koju nisam osetio igrajući u inostranstvu. Spreman sam da treniram i da se nametnem".

Momak rođen u Rumi oktobra 1996. priznao je da je izuzetno uzbuđen posle priključivanja ekipi na Zlatiboru.

"Nestvarno mi je da sam se vratio. Mislio sam da je to nemoguća misija, ali kada nešto želiš, to se i dogodi, samo treba da veruješ. Nadam se da ću moći da doprinesem ekipi da ostvari što bolje rezultate. Tu sam da pomognem Partizanu u svemu što predstoji tokom sezone".

Danilo Pantić za TV Partizan
Izvor: Youtube/Danas Conference Center


Zamoljen da se osvrne na period proveden u Holandiji, rekao je da će dobijene lekcije pokušati da pretoči u nešto pozitivno u crno-belom dresu.

"Nisam bio uspešan, ali sve je to jedno veliko iskustvo i nešto što mi ostaje za ceo život. Stariji sam i iskusniji za dve godine i nadam se da ću to iskoristiti na pravi način".

NAVIJAO IZ HOLANDIJE

"Pratio sam Partizanove utakmice svakog vikenda i navijao zajedno sa porodicom i prijateljima. Presrećan sam zbog osvojene 'duple krune' i ovom prilikom bih čestitao igračima i celom klubu na ostvarenjima od prošle sezone", poručio je Danilo Pantić.

Kada bi mogao da vrati vreme, postavio bi se drugačije nego onda kada je kao golobradi momčić debitovao u prvom timu i pobudio interesovanje velikih evropskih klubova.

"Sada drugačije gledam na stvari. U ono vreme sam bio mlad, ambiciozan. Teško je kada si dete... Tek sada osećam onu pravu ljubav i boravak ovde me jako ispunjava. Jedva čekam da počnem", rekao je Pantić, koga u nedelju očekuje prvi trening pod nadzorom šefa stručnog štaba crno-belih Miroslava Đukića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC