• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ex-Yu reprezentacije sa nama kao s neprijateljem"

Autor mondo.rs

Zanimljiva izjava Nenada Lalatovića koji pokušava da motiviše igrače pred drugu utakmicu na Evropskom prvenstvu za mlade protiv Poljske.

 EP u21,Srbija-Makedonija Izvor: MN PRESS

Protiv Makedonije želimo reprizu igre sa meča sa Portugalom, ne i isti rezultat!

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa mora da bude spremna na sve u predstojećoj utakmici sa Makedoncima na Evropskom prvenstvu, kako bi pobedila i zadržala šanse za plasman u završnicu turnira.


"Dilema ne postoji. Mi treba da uđemo u meč maksimalno ozbiljno, rekao sam i igračima: 'Momci, sve reprezentacije sa prostora bivše Jugoslavije kada igraju protiv Srbije, kao da igraju protiv neprijatelja'. Tako i moramo da uđemo u meč, veoma motivisani, spremni na sve, a na prvom mestu da pobedimo", rekao je Lalatović, preneo je sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Obe ekipe pretrpele su poraz u prvom kolu, Srbija od Portugala (0:2), a Makedonija od Španije (0:5). Meč se ponovo igra u Bidgošću, na severu Poljske.

"Radi se o dobroj reprezentaciji koja je prvu utakmicu izgubila ubedljivim rezultatom, a imala je skoro isti posed kao Španija. Makedonija je uputila veliki broj udaraca ka golu rivala, a primili su golove prvi posle makazica, drugi iz velike daljine u sam gornji ugao, treći iz penala. Imali su na 0:0 stopostotnu šansu, pa na 0:1 stopostotnu šansu", kazao je on i dodao:

"Nisu imali sreće pri realizaciji, nisu slučajno na Evropskom prvenstvu", rekao je Lalatović.


Izvor: MN PRESS



VELJKOVIĆ O MAKEDONCIMA

"Imamo zadatak da pobedimo Makedoniju a onda da ispratimo duel Španija-Portugal. Verujemo da će na kraju o putniku u polufinale odlučivati mečevi trećeg kola".

Odbrambeni fudbaler Srbije Miloš Veljković rekao je da je svima teško pao poraz od Portugala, ali da ekipa mora da se okrene duelu sa Makedonijom.

"Šteta je što smo izgubili na premijeri, ali sve dok postoji šansa moramo da budemo pozitivni. Mislim da ćemo da pobedimo Makedoniju, ali to nikako ne znači da možemo da ih potcenimo. Radi se o neugodnoj selekciji koja je bila odlična u kvalifikacijama, a čini se da je nezasluženo izgubila visokim rezultatom od Španije", rekao je Veljković.

Meč se igra u utorak od 18 časova, uz prenos na Arena Sport 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC