• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Igraće se u Kuli, u Čačku bez fudbala

Inspekcija Zajednice superiligaša odlučila da Hajduk i Partizan mogu da igraju na terenu stadiona u Kuli. Borac i Spartak tek 17. marta.

 JSL: Igraće se u Kuli, u Čačku bez fudbala Izvor: MONDO

Utakmica 18. kola Jelen Super lige između Hajduka i Partizana, ipak, će se igrati u Kuli. Bilo je prijedloga od strane Zajednice superligaša da se meč igra na nekom drugom stadionu (Beograd, Apatin, Novi Sad), prije svega zbog lošeg stanja terena, ali je dodatnom inspekcijom utvrđeno da Kuljani mogu da ugoste crno-bijele na svom stadionu.

"Hajduk i Partizan će igrati u Kuli", tvrdi za "Sport" direktor vojvođanskog superligaša, Aleksandar Vlaškalić.

Predstavnici Hajduka tvrde da teren zbog novih vremenskih nepogoda neće biti sto odsto pripremljen, ali će, po njihovom mišljenju, biti bolji od onih na utakmicama prošlog kola BSK - Borac i Rad - Crvena zvezda.

Kuljani su uložili maksimalne napore da obezbjede svojim igračima da igraju kod kuće, a opšta ocjena je da je teren bolji nego što je to bio jesenas.

"Pregledali smo svaki pedalj igrališta. Utvrdili smo da je u dobrom stanju i da može da se igra utakmica", izjavio je Branislav Delić, član inspekcije Zjednice.

Inače, za razliku od nekih prethodnih utakmica kada je Hajduk bio domaćin Partizanu i Crvenoj zvezdi, cijene ulaznica za nedeljni susret su pristupačne. Karte za južnu i sjevernu tribinu koštaju po 300 dinara, za zapadnu 500, dok je najskuplje mesto u loži i ono iznosi 1000 dinara.

Utakmica u Kuli počinje u 14.00 sati.

Međutim, u Čačku se neće igrati predstojećeg vikenda.

Delić je rekao da Čačani nisu mogli da obezbjede regularne uslove za igru zbog visokog snježnog pokrivača, pa će se utakmica između Borca i Spartaka igrati 17. marta.

Prema najavi Delića, ostali mečevi će se igrati jer su ostali klubovi dobili uputstvo da na vrijeme očiste svoje stadione.

(MONDO, Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC