• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžić upisao pobjedu u "vječitom derbiju"

Ivan Adžić planira da Crvena zvezda do kraja prvenstva pobjedi sve protivnike i osvoji maksimalnih 39 bodova iz preostalih 13 utakmica.

 Adžić upisao pobjedu u "vječitom derbiju" Izvor: MONDO

Crvevena zvezda planira da u preostalih 13 kola Jelen Super lige osvoji svih 39 bodova i sačuva prvo mjesto na tabeli. Sportski direktor crveno-bijelih, Ivan Adžić, traži od svojih igrača da u svaku narednu utakmicu uđu sa samo jednom ciljem - da pobjede.

Zvezda je proljećeni dio prvenstva započela upravo onako kako je želio direktor. Tim iz Ljutice Bogdana u prva dva kola zabilježio je dvije pobjede (Jagodina 1:0, Rad 2:1) i poslije kiksa Partizana u Humskoj protiv Javora (0:0) sada ima pet bodova prednosti.

"Ne pratimo šta rade komšije, nama je bitno da u preostalih 13 utakmica osvojimo 39 bodova", vrlo optimistički razmišlja Adžić.

Međutim, Zvezdi je za osvajanje titule dovoljno i 36 bodova.

"Plan je 39, vidjećemo da li ćemo ga ostvariti. Nikad uostalom nismo bili skormni. Možemo da tolerišemo deset odsto na gore ili dole", objašnjava direktor Zvezde za "Sportski žurnal".

Adžić je rekao da se ne plaši Partizana, kao ni izakuslisnih radnji.

"Ovo je pravna država, toga ne bi smjelo da bude", dodao je on.

Dejan Lekić već duže vreme ima golgeterski post, ali Adžić vjeruje da će reprezentativac Srbije vrlo brzo ponovo biti na vrhunskom novou.

"Brine me Lekić, ali i Žigić je imao sličnu krizu, a znamo svi dokle je kasnije stigao. Vjerujem da će sličnim putem i Lekić", zaključio je Adžić.

Zvezda bi seruju pobjeda mogla da nastavi već u subotu kada na "Marakanu" stiže Napredak. Kruševljani su uz Partizan jedina ekipa koja je lideru uskratila bodove u jesenjem dijelu šampionata. Za razliku od crno-bijelih, koji su kao gosti slavili sa 2:1, Napredak je remizirao (1:1).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC