• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moreira: Sreća čeka iza ćoška

Najskuplji rezervista u istoriji Partizana, Almami Moreira, smatra da ništa nije izgubljeno u prvenstvu i da vrlo lako situacija može da se okrene u korist crno-bijelih.

 Moreira: Sreća čeka iza ćoška Izvor: MONDO

Alamami Moreira, prvi put od kako je stigao u Partizan 2007. godine, suočen je za bodovnim zaostatkom za Crvenom zvezdom, ali i klupom za rezervne igrače. Portugalac je na prve dvije utakmice proljećenog dijela šampionata ulazio u igru kao rezerva umjesto Saše Ilića.

Na utakmici protiv Javora u Humskoj, "grobari" su još jednom dali podršku najskupljoj rezervi u istoriji beogradskog kluba, poredeći Partizanove plejmejkere sa ubojitim tandemom Barselone.Na transparentu je jasno pisalo: Moreira=Ćavi, Ilić=Inijesta - Zajedno? Naravno!

"Lijepo je što imam podršku navijača, drago mi je što me cijene, ali neke stvari jednostaveno ne zavise od mene", rekao je Moreira za "Sportski žurnal".

Često se postavlja pitanje da li Moreira i Ilić mogu zajedno da budu na terenu. U prethodne dvije utakmice JSL takvu situaciju nismo vidjeli.

"Svaki dan igram sa Sašom, kao i sa drugim igračima. O odlukama trenera ne želim da pričam, stvarno nemam komentar po tom pitanju."

Kreator Partizanaove igre priznaje da ne razumije situaciju u timu.

"Ne trudim se više ni da razumijem tu sistaciju, radim šta mi se kaže, treniram, igram, to je to", dodaje 32- godišnji Portugalac.

Partizan trinaest kola prije kraja šampionata zaostaje pet bodova za "vječitim rivalom".

"Od kada sam stigao u Partizan, počinjali smo i završavali prvenstvo na prvom mjestu. Osvojili smo četiri trofeja i to je bio podvig. Sada je sve drugačije. Baš se čudno osjećam, ali trudimo se da sve okrenemo u našu korist."

Moreira vjeruje da Partizan do kraja šampionata može još mnogo toga da pruži.

"Ništa u životu nije nemoguće, čak ni to da dobijemo svih 13 utakmica. Možda to nekom djeluje kao nemoguća misija, nije lako, ali moramo da razmišljamo pozitivno, da steknemo samopouzdanje i čekamo kiks konkurenta. Ko zna, možda nas sreća čeka tu negdje iza ćoška", zaključio je Almami Moreira.

(MONDO - foto: Partizan.rs i MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC