• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"TUTOSPORT": Prandeli preuzima Juve

Juventus dogovorio saradnju sa trenerom Fiorentine Ćezareom Prandelijem. Poznati trener na klupi "stare dame" od sezone 2010/2011.

 "TUTOSPORT": Prandeli preuzima Juve Izvor: MONDO

Italijanski fudbalski stručnjak Ćezare Prandeli prihvatio je ponudu da u sljedećoj sezoni trenira Juventus, samo jedan dan nakon što je njegova Fiorentina eliminsana iz Lige šampiona, prenijeli su italijanski mediji vijest koja je u četvrtak osvanula u "Tutosportu".

Inače, ovaj torinski list dobro je upućen u dešavanja u "staroj dami".

Prandeli je, kako se navodi, već sljedećeg dana poslije eliminacije od Bajerna u osmini finala Lige šampiona, razgovarao sa čelnicima Juventusa i prihvatio njihovu ponudu da potpiše dvogodišnji ugovor.

Iskusni 52. godišnji stručnjak ima ugovor sa ekipom iz Firence do juna 2011. godine, ali je izvjesno da će na kraju ove sezone napustiti taj klub.

Prandeli se navodio i kao jedna od opcija za poziciju novog selektora Italije, u slučaju da Marćelo Lipi napusti tu funkciju po završetku ovogodišnjeg prvenstva svijeta u Južnoj Africi.

Juventus se, podsjećaju italijanski novinari, ove sezone nalazi u velikoj krizi pa uprava kuba ubrzano traži novog trenera za sljedeće prvenstvo. Iako je Alberto Zakeroni u toku sezone zamijenio Ćira Feraru, već je izvjesno da će u junu morati da napusti klupu "crno bijelih".

Čelnici torinskog kluba su do sada, osim sa Pelegrinijem, razgovarali i sa Rafaelom Benitesom, Gusom Hidinkom i Fabiom Kapelom.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC