• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgovor Adžiću iz Humske: Izađi iz kafića

Trener Partizana Goran Stevanović odgovorio sportskom direktoru Zvezde Ivanu Adžiću: "Titule se osvajaju na terenu, a ne pričom u kafićima!".

 Odgovor Adžiću iz Humske: Izađi iz kafića Izvor: MONDO

Kako je počeo nastavak fudbalskog prvenstva u Srbiji, "vječiti rivali" vode bitku na terenu, ali pogotovo van njega.

Ne prođe dan da sa jedne strane Topčiderskog brda ne bude odapeta neka "otrovna strelica", da bi je onda sa druge strane istog brda vratili, ali pride sa zapaljivim vrhom. Počelo je sve oko zamjerki Partizana na neke sudijske odluke u korist Crvene zvezde, iz crveno-bijelog tabora je spremno odgovoreno, a onda je nastavio sportski direktor Zvezde Ivan Adžić, koji je rekao da će crveno-bijeli do kraja pobijediti u svim utakmicama.

Trener Partizana Goran Stevanović poručio je Adžiću da se on i njegov tim nikada neće predati i da je teren jedino mjerilo.

"Titule se osvajaju na terenu, a ne u kafićima, ne pričom! Jedini smo bez poraza, nismo primili gol u dva proljećna meča i ne vidim zbog čega u maju ne bismo bili prvi. Svi smo ubijeđeni da smo u trci za oba trofeja. Ponoviću još jednom da smo najkvalitetnija ekipa, da igramo derbi na svom stadionu, a da smo onaj prvi jesenas dobili u gostima...Naravno da i ja slušam priče kako ćemo teško stiću ovu razliku, ali ako se ovdje stvari posmatraju na taj način, onda u Srbiji definitivno postoji problem", izjavio je strateg crno-bijelih, prenosi list "Sport".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC