• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Partizan u Kuli vraća vjeru u sebe

Partizan u nedelju očekuje tradicionalno neugodno gostovanje u Kuli. Igrači znaju šta se od njih očekuje.

 JSL: Partizan u Kuli vraća vjeru u sebe Izvor: MONDO

Finansijer kulskog Hajduka Nikola Džomba često umije da podigne temperaturu uoči mečeva njegovog tima protiv Partizana i Crvene zvezde.

Tako je i uoči utakmice 18. kola Jelen Superlige Srbije, kada će u Kuli gostovati crno-bijeli. Rekao je da očekuje da Hajduk pobijedi crno-bijelu "boraniju".

Trener Partizan Goran Stevanović nije želio da se "upeca" na Džombinu "verbalnu akrobaciju".

"Ne interesuje me to i ne želim da komentarišem. Zanima se samo teren i igra moje ekipe", rekao je Stevanović na konferenciji za novinare.

Partizan, po pravilu, igra tvrde i neizvjesne mečeve protiv Hajduka u Kuli. Kad se tome doda težak teren u vojvođanskom gradu, jasno je da crno-bijelima neće biti lako.

"Hajduk je jedan od najjačih domaćin u ligi, teško prepušta bodove, ali mi smo svjesni svog kvaliteta i da po ovakvom terenu pokušamo da odigramo najbolje što je moguće. Riješeni smo da u ovom meču napravimo nešto više i vratimo vjeru, kao što je bilo u Čačku protiv Borca", rekao je Stevanović uoči utakmice u Kuli.

U ekipi Partizana igraju dva bivša fudbalera Hajduka - Ljubomir Fejsa i od ove zime Aleksandar Davidov.

Davidov poručuje da ne treba obraćati pažnju na Džombine izjave, jer je to njegov stil a "i on ne igra, već fudbaleri. A na terenu se pita Partizan".

Reprezentativac Srbije Radomir Petrović kaže da je normalno da igrači osjećaju pritisak, jer su svjesni da igraju u klubu od kojeg se uvijek očekuju uspjesi.

"Nepovoljna okolnost je što se igra na teškom terenu, ali kakav nama tako i njima. Izgovori ne postoje, a i mi nismo u situaciji da biramo. Pored terena koji nam neće biti saveznik, Hajduk uvijek igra dobro i čvrstio na svom terenu, trebaju mu bodovi, ali znamo naš cilj i prihvatamo sav pritisak. Pritisak postoji, to je neminovnost u ovakvom klubu",
izjavio je Petrović.

Trener Partizana je dodao da i u Kuli očekuje veliku podršku navijača, onakva kakvu, zasluženo, ima košarkaška sekcija.

"Između navijača i košarkaša našeg kluba postoji razmjena energije... To je ta ljubav koju i mi želimo. Znam da moramo da je zaslužimo i na dobrom smo putu da to učinimo", zaključio je Stevanović.

Utakmica 18. kola Jelen Superlige između Hajduka i Partizana biće odigrana u nedelju od 14 sati (TV Prenos, RTS). Ulaznice za utakmicu koštaju tri evra (jug i sjever), pet evra (zapad) i 10 evra (lože).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC