• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov tinejdžer-golgeter se ozbiljno nameće!

Autor mondo.rs

Đorđe Jovanović postigao dva pogotka protiv Kopenhagena i ponovo je u centru pažnje. Njihov značaj za mladog golgetera je nemerljiv.

 Đorđe Jovanović pripreme FK Partizan Izvor: MN PRESS

/od reportera Monda iz Slovenije/

Za napadača je uvek bitno da postigne gol, a kada oni dođu protiv najbolje ekipe Danske i stalnog učesnika Lige šampiona, onda je to od posebnog značaja.

Đorđe Jovanović nije bio zapažen na prvim kontrolnim utakmicama Partizana. Dobijao je minute od trenera Miroslava Đukića, ali je teško ulazio u prilike.

Nedostajali su upravo golovi.



Konačno, u četvrtak je i potencijal mladog napadača "parnog valjka" došao u prvi plan. Jovanović je sa dva gola kreirao pobedu Partizana protiv jakog Kopenhagena, a imao je šansu i da postigne het-trik.

"Naprono smo radili na sticanju fizičke spreme. Noge su bile teške i nije bilo lako igrati fudbal, kako meni, tako i ostatku ekipe. Posle Kapfenberga smo dobili slobodno vreme, odmorio sam i već na sledećoj utakmici je bilo mnogo bolje. Lakše sam se kretao, ulazio u šanse", rekao je Jovanović.

Golovi će mladom napadaču najviše značiti na samopouzdanju, jer samo uz pomoć njih može uvek da bude u fokusu stručnog štaba.

"Nisam mnogo igrao proletos, tako da mi ovi golovi protiv Kopenhagena izuzetno znače, pre svega na samopouzdanju, koje, kada ste u Partizanu uvek mora da bude visoko. To se odmah primeti. Ne smete da klonete duhom i da stvarate nervozu", mišljenja je 18-godišnji golgeter.

Utakmica se pratila i u njihovom Leposaviću.

"Sigurno, Vule i ja smo heroji grada, a sada nam se priključio i Miletić, još jedan 'zemljak'. Najbrojniji smo u Partizanu", rekao je Đorđe Jovanović.

"Mučila me povreda, Đukić mi je pružio šansu i to mi puno znači", dodaje centarfor crno-belih.

Jovanović se zahvalio Nemanji Mihajloviću i Nebojši Kosoviću za odlične asistencije. A, mogao je i on da upiše jednu na početku utakmice i to cimeru Miroslavu Vulićeviću.

"Žao mi je što Vule nije dao gol... Ali, dobro, biće bolje. On mi daje saveta, razgovaram s njim, mnogo mi pomaže", hvali Jovanović starijeg i iskusnijeg saigrača.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC