• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi sa trećim golmanom na Inter?

Menadžer Čelsija Karlo Anćeloti potvrdio je da će Ros Turnbul stajati među stativama na subotnjoj utakmici Premijer lige sa Vest Hemom.

 Čelsi sa trećim golmanom na Inter? Izvor: MONDO

Treći golman "plavaca" iznenada je dobio šansu da se iskaže, pošto se Petru Čehu na listi povrijeđenih pridružio Ilario.

Portugalac je branio na posljednje dvije utakmice, ali ga je povreda prepona stavila pod veliki znak pitanja uoči revanš susreta osmine finala Lige šampiona sa Interom.

Ako se ne oporave ni on ni Čeh - koji je na prvom meču sa "neroazurima" povrijedio mišić - posljednja prepreka Etou, Militu i ostalima u utorak će biti dvadesetpetogodišnji Turnbul, nekadašnji član Midlsbroa. Na klupi će u tom slučaju sjediti potpuno neoprobani Ris Evans (19).

"Imamo problem sa golmanima, ali nisam zabrinut. To je važna pozicija u svakom timu, međutim, ne vjerujem da će se odsustvo Čeha ili Ilarija loše odraziti na igru Čelsija. Vjerujem u Turnbula i nemam problem da on brani protiv Intera", rekao je Anćeloti.

Anćeloti je najavio da će Vest Hemu suprotstaviti najjači sastav u ovom trenutku, jer Čelsi ne smije da izgubi korak u trci sa Mančester junajtedom i Arsenalom. Pored dvojice golmana, povrijeđeni su Karvaljo, Ešli Kol, Esijen i Bosingva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC