• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lekcija u pravi čas: Partizan - CSKA Moskva 0:3!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana mogli su da se uvere u duelu sa najjačim protivnikom ovog leta koliko su i dalje daleko od željene forme. Crno-beli su igrali u novoj garnituri dresova.

 Prijateljska utakmica:  Partizan - CSKA Moskva 0:3! Izvor: MONDO

/od reportera Monda iz Slovenije/

Pobeda nad Kopenhagenom, pa ubedljv poraz od CSKA!

Crno-beli su u austrijskom gradu Vildonu danas poraženi od Moskovljana rezutatom 0:3 (0:2) u pretposlednjoj proveri pred početak sezone 2017/18.

Izmenjena postava Partizana, odnosno igrači koji su protiv Kopenhagena proveli manje vremena na terenu, nije delovala najbolje u prvom poluvremenu. Mnogo više problema imala je odbrana crno-belih, a greške su Rusi surovo kažnjavali.

Zadnja linija u sastavu Radin, Marković, "Nema" Miletić i Bošnjak, prvi put je kapitulirala u 16. minutu. Fernandez je na levoj strani primio loptu i kao na tacni pripremio šansu za Kučajeva, koji je rutinski sa samo nekoliko metara pogodio nebranjenu mrežu.

Rezultati na pripremama:

Zeta 0:1

Mladost Lučani 0:1

Kapfenberg 2:0

Kopenhagen 3:2

CSKA 0:3


Vladimir Đilas imao je idealnu priliku da izjednači posle lepe akcije Partizana i centaršuta Tavambe, ali pokušaj glavom napadača "parnog valjka" nije bio precizan.


Tačno nakon pola sata pogrešio je Filip Kljajić. Golman Partizana je loše ispucao loptu, pravo u noge Vitinju, kome nije bilo teško da pogodi prazan gol.

Još jednu odličnu priliku Beograđani su propustili preko Tavambe. Kamerunac je sve dobro uradio, međutim Pomazlin je u padu zakačio loptu nogom i sačuvao gol.

U poslednjem minutu prvog dela Svetozar Marković je poslao dugačku loptu, Danilo Pantić ju je kresnuo glavom, ali je golman CSKA ponovo bio spreman. Bila je to treća odlična šansa za Partizna u prvom poluvremenu.

Miroslav Đukić je u drugom delu izmenio sastav i igrali su igrači koji bi trebalo da čine okosnicu tima protiv Budućnosti iz Podgorice u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Mohamed el Monir nije bio u konkurenciji za meč sa Moskovljanima zbog lakše povrede mišića. Pored njega, utakmicu su s tribine stadiona u Vildonu gledali golmani Marko Jovičić i Đorđe Lazović.

Partizan je igrao napadački, stvarao šanse...

Petar Đuričković i Leonardo su prvi zapreteli. Prvi je šutnuo pored gola, a drugom je čuvar mreže CSKA u poslednjem trenutku "skinuo" šut iz okreta. Nešto kasnije, ni Uroš Đurđević se nije snašao na drugoj stativi posle centaršuta levog beka Miletića.

I, u jeku inicijative šampiona Srbije - treći gol za "armejce". Odbrana Partizana kapitulirala je u 84. minutu za najubedljiviji poraz ovog leta, posle onih minimalnih sa početka priprema u mečevima sa Zetom i Lučanima.

Partizanu su se u Austriji priključili i članovi najužeg rukovodstva kluba. Pored potpredsednika Vladimira Vuletića, koji je od prog dana uz ekipu, ekspediciju crno-belih pojačali su predsednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, kao i još neki članovi Upravnog odbora.

Partizan: Kljajić - Radin, "Nema" Miletić, Marković, Bošnjak - Marjanović, Jevtović, Alen Stevanović, Pantić - Đilas, Tavamba.

Igrali su još: N. Stevanović, Vulićević, Ostojić, Ćirković, Miletić, Kosović, Everton, Mihajlović, Janković, Leonardo, Đuričković, Ilić, Jovanović.

CSKA Moskva: Pomazlin, Vembrum, A. Berezucki, Fernandez, Vitinjo, V. Berezucki, Šenikov, Šalov, Natho, Kučajev, Černov.

Igrali su još: Milanov, Tošić, Gordušenko, Nababkin, Žamaledinov, Hasanov, Efremon, Alibekov, Ovčinjikov, Kurnac, Tkačov.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC