• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukotić: Iz Krupe jedino u inostranstvo

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Na pripremama Krupe na Zlatiboru razgovarli smo sa kapitenom ekipe Aleksandrom Vukotićem o treninzima, predstojećoj sezoni i njegovoj budućnosti u klubu iz Krupe na Vrbasu…

Stameni defanzivac Aleksandar Vukotić po mnogima je najbolji igrač ekipe Krupe i veliki "krivac" za dobre rezultate ovog kluba u prošloj sezoni, u kojoj je tim iz Krupe na Vrbasu, u svojoj debitantskoj sezoni u bh. eliti, osvojio visoko četvrto mjesto i malo je nedostajalo da izbori plasman na međunarodnu scenu.

Krupa je danas odigrala bez pogodaka protiv Spartaka iz Subotice, a Vukotić smatra da je tokom pripremnog perioda najbitnije da ne bude nekih većih povreda i da se ekipa maksimalno uigra.

Tim Slobodana Starčevića je do sada na pripremama odigrao tri utakmice i zabilježio po jednu pobjedu (savladan Rad 1:0), poraz (Mačva 0:1) i remi, ali Vukotić smatra da rezultati u test utakmicama nemaju neki poseban značaj.

"Što se tiče pojačanja, momci su pokazali da su s pravom izabrani od strane Uprave i stručnog štaba, ali ima još vremena do početka prvenstva i ne treba stavljati preveliki pritisak na njih u ovom trenutku", smatra defanzivac Krupljana.

Za Vukotića su u prethodnom periodu interesovanje pokazali klubovi iz Turske, kao I sarajevski Željezničar.

"Kada je u pitanju transfer, još ne mogu ništa konkretno da kažem, ali imam puno povjerenje u predsjednika kluba. Postoji interes od nekih klubova iz Belgije, kao i Antalije. Što se tiče Željezničara, razgovarao sam sa predsjednikom i odlučili smo da je za mene prioritet inostrantsvo, tako da sigurno neću preći u neki drugi klub u BIH", tvrdi Vukotić.

Ekipa Krupe, koja će na Zlatiboru provesti još sedam dana, do kraja priprema će najvjerovatnije odmjeriti snage sa ekipom Konkordije iz Rumunije, koja je već igrala sa Borcem na Zlatiboru (1:0 za Banjalučane), dok će se u subotu sastati sa Napretkom iz Kruševca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC