• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borcu za rođendan – novi sponzor

Autor mondo.ba

FK Borac predstavio novog sponzora – NLB banku.

 Fk Borac proslavio rođendan, NLB banka novi sponzor Izvor: mondo.ba

Izvor: mondo.ba

Na svoj 91. rođendan Fudbalski klub Borac predstavio je novog sponzora, kao i šampione BiH u pionirskoj selekciji te novog šefa omladindske škole.

Sponzorskom pulu Borca pridružila se i NLB banka, a generalni direktor banke

Radovan Bajić pozvao je i ostale potencijalne sponzore da pomognu Borcu.

"Primijetili smo pozitivne promjene koje se dešavaju u gradu, među njima su i one koje se dešavaju u Borcu. Čestitamo upravi Borca rođendan, čestitamo im na povratku u Premijer ligu BiH, mi smo vrlo srećni zbog te činjenice. Očekujemo da to primijete i drugi koji su u poziciji da budu sponzori i da učestvuju u sponzorisanju našeg kluba i da to bude Borac kojeg ćemo sljedeće godine gledati u evropskim takmičenjima", rekao je Bajić.

On je dodao da se nada da će Borac ostvariti svoj cilj i zaigrati u Evropi.

"Ja sam siguran da će nova politika kluba, kurs koji je uprava odredila, uključujući promjene sa mladima, promjene na stadionu, ova politika otvorenosti, transparentnosti i omasovljavanja uesnika u sponzorskim paketima da će dovesti do tog cilja. Mislim da Borac i Banjaluka to zaslužuju, mi ćemo da ga pratimo u Premijer ligi i nadamo se da će sljedeće godine učestvovati u evropskim takmičenjima“, rekao je Bajić.

Izvor: mondo.ba

Osim sponzora, FK Borac je u utorak predstavio i novog šefa omladinske škole, Igora Jankovića.

"Unazad godinu dana apostoji interesovanje da pokušamo da napravimo saradnju, u ovom trenutku poklopile su se moje ambicije i ambiciji klub ai brzo smo našli rješenje. Dosta mladih, ambicioznih ljudi je u klubu, koji mogu nešto da promijene, svi zajedno želimo da napravimo nešto, kako u seniorskoj, tako i u omladinskim kategorijama. Zato smo se okrenuli domaćim trenerima, licenciranim trenerima, edukaciji trenerima i pokućšaćemo da sve ono što je dobro u RS pa i šire da dovedemo u Borac i da napravimo jednu stepenicu više u nekom razvojnom putu kluba“, rekao je Janković

"Proširili smo skauting službu da imamo cijeli krug zatvoren. Trenutno je po 5-6 dječaka došlo u svakoj kategoriji, faktički na probu i u narednom periodu ćemo odlučiti ko će ostati. U narednom periodu dovodićemo samo ono što je kvalitetnije. Potrudićemo se d aomladinsku školu vratimo na mjesto na kojem treba da bude, a ova šampionska titula nam daje vjetar u leđa i daje podstrek za veće rezultate omladinske škole. Borac je za godinu dana puno napravio. Kad je u pitanju konekcija sa seniorskim timom ona je uspostacvljena.plan klub aje da što više kdjece ostane u Banjaluci, jer jedini pravi pur jednog igrača je da napravi pravu karijeru pa da onda mogu ići dalje“, dodao je Janković.

Da se dobro radi u omladinskoj školi Borca potvrđuje i titula šampiona BiH u pionirskoj kategoriji.

„Bilo je teško. Sebi smo za cilj  ranije postavili da budemo među četiri najbolje ekipe, prošle godine stigli smo do finala koje smo izgubili, sada smo pobijedili i taj pehar  zasluženo osvojili“, rekao je trener pionira Dragan Benić.

Sa njim su bila i dva mlada fudbalera Dejan Javorac i Luka Bobić koji su sumirali svoje utiske nakon osvojene titule.

„Bilo je teško, posebno protiv Željezničara, uslovi su bili teško, ali mi smo se izborili sa svim i osvojili titulu koja će nam mnogo značiti u budućnosti“, rekao je Javorac.

Ponosan sam na svoje saigrače, tokom čitave sezone dali smo maksimum na svakoj utakmici, a zahvalio bih se i treneru bez čijeg truda ne bismo stigli do uspjeha“, dodao je Luka Bobić.

Tagovi

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miroslav Bojko

Puša, samo ti zamjeram prozivku Maletića. Ostalo si sve uradio za 5+, svaka ti čast, samo nastavi tako.

Velikan iz PLATONOVE

Svaka cast ZIKO na komentaru. Podrska velika. Bajicu genije.

Gojko

Car! Najbolji bankar RS uz Borac!!!

Ziko

Bajić je pravi gospodin!

Ziko

Bajić je gospodin!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC