• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Liga sve bolja, imali smo i sreće

Pižon: "Imali smo i sreće, moramo bolje". Škoro: "Šteta, mogli smo do boda".

 Pižon: Liga sve bolja, imali smo i sreće Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su plan. U meču protiv Napretka (2:1) igrali su se sa živcima navijača, ali su uspjeli u namjeri da osvoje tri boda i povećaju prednost nad Partizanom.

Trener crveno-bijelih Vladimir Petrović-Pižon ocijenio je poslije meča da je srpska liga sve bolja i neizvjesnija i da su to pokazale utakmice u prva tri kola nastavka sezone.

O meču protiv Napretka, njegova ocjena je da Zvezda "mora bolje" ako želi da ostane lider.

"Presjekao nas je kiks (Milana) Vilotića (poslije kojeg je Napredak poveo iz penala), jer smo do tada držali igru na sredinu terena u svojim rukama. Igrači su poslije primljenog gola počeli da lutaju, tako da smo u nastavku morali da mijenjamo nešto. Istina, imali smo sreće, a ona je ponekad potrebna u fudbalu. Moramo mnogo bolje da igramo, posebno na distribuciji lopti ka centarforima", rekao je Petrović.

Pobjedu Zvezdi donijeli su Pavle Ninkov i Aleksandar Jevtić.

"Na poluvremenu smo se dogovorili da pojačamo napad, jer smo znali da će u suprotnom biti teško. Pobjeda je zasluga cijele ekipe", rekao je Ninkov i zahvalio se navijačima, baš kao i Jevtić:

"Atmosfera koju su napravili na početku drugog poluvremena je bila fantastična. To nam je dalo snagu da napravimo preokret", poručio je strijelac pobjedonosnog pogotka.

Slavoljub Đorđević je dodao:

"Još jednom se potvrdilo da nam Nepredak 'ne leži'. Ne znam zašto smo ponovo lagano ušli u utakmicu, ali smo u poluvremenu sredili misli".

Trener Napretka Jovica Škoro smatra da je njegov tim mogao do boda i zažalio je za velikom šansom koju su Kruševljani imali kod vođstva od 1:0.

"Šteta što nismo uzeli bod, jer smo prvo poluvrijeme odigrali fenomenalno. Došli smo da se nadigravamo, imali smo stoprocentnu šansu i da smo dali taj gol vjerovanto bi rezultat bio drugačiji. U nastavku, poslije primljenog gola, poremetila se naša igra i samo se čekao taj drugi gol Zvezde",
rekao je Škoro i ocijenio da će Napredak bez problema ostati u ligi ako nastavi da igra ovako.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC