• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi kriju karte: "Svi konkurišu za tim"

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih nije želeo da otkriva ko će igrati na Malti.

 U Zvezdi kriju karte: "Svi konkurišu za tim" Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ
Izvor: MN PRESS

/Od izveštača MONDA sa Malte/

Na krilima beogradskih 3:0, fudbaleri Crvene zvezde trebalo bi rutinski da odrade gostovanje na Malti protiv Florijane u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Vladan Milojević, ipak, upozorava.

"Čeka nas drugo poluvreme. Nemam šta da dodam u odnosu na moju izjavu posle utakmice u Beogradu. Rekli smo već da je Florijana ekipa koja zna šta hoće na terenu i ume da igra disciplinovano. Ne interesuje nas šta je bilo prošlog četvrtka, došli smo da igramo novu utakmicu. Imamo prednost, ali spremamo se kao da je bilo 0:0", rekao je Milojević novinarima na Malti.

Na pitanje koji je cilj crveno-belih ove sezone u Evropi, rekao je:

"Naši ciljevi u Evropi su uvek veliki, na to nas obavezuje grb koji nosimo".

Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ



Iznenadni problem moglo bi da bude odsustvo Mičela Donalda, koji je umesto na Maltu otišao u Tursku na pregovore sa Genčlerbirligijem.

"Postoji dogovor sa određenim igračima da u slučaju dobre ponude mogu da napuste klub. Svestan sam toga i spremamo se u skladu sa tim. Imam puno poverenje u sve igrače i ko god bude igrao nadam se da će to i opravdati", istakao je Zvezdin trener.

U prvoj utakmici Milojević je iznenadio sa Nemanjom Milićem u startnoj postavi. Zato je upitan hoće li ponovo biti nekog sličnog poteza.

"Tim zavisi od mnogo faktora i igrači to znaju. Svi koji su pošli na put konkurišu za sastav, a videćemo ko će igrati", ostao je zagonetan.

KO SE MOŽE OČEKIVATI...





Pošto Milojević nije želeo da otkriva karte, pokušaćemo sami da pogodimo, iako odavno nije bilo tako teško kao od kada je mladi trener došao među crveno-bele.

Na golu se očekuje ponovo Filip Manojlović, na levom beku Dušan Anđelković, a na desnom Filip Stojković. Štoperski tandem gotovo sigurno činiće opet Abraham Frimpong i Vujadin Savić.

Jedan od dvojice centralnih vezista - Damijan Le Talek, desno krilo Slavoljub Srnić, napadački tandem Rikardinjo i Boaći.

Najveća neizvesnost je, dakle, na poziciji drugog centralnog veziste, upražnjenog odlaskom Donalda na pregovore u Tursku i levog krila, koje je mimo svih očekivanja u prvo meču pripalo Nemanji Miliću.

Rezonski gledano, u utakmici kao što je predstojeća te pozicije trebalo bi da popune talentovani omladinci Uroš Račić i Luka Adžić, ali šansu vrebaju i Džon Ruiz i Marko Gobeljić, tu je i pomenuti Milić.

Videćemo šta je Milojević odlučio...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC