• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajna vest iz Dortmunda

Autor mondo.rs

Fudbaler Borusije Mario Gece vratiće se treninzima ekipe na početku priprema za novu sezonu nakon što mu je pre pet meseci ustanovljena retka bolest

Fudbaleri Borusije u petak počinju pripreme za novu sezonu, a s ekipom će biti i Mario Gece koji nije igrao od januara zbog problema sa mišićem.

Njemu je ubrzo nakon toga dijagnostikovan metabolički poremećaj, odnosno da boluje od miopatije, koju karakteriše degeneracija mišićnog tkiva.

Gece je morao da prekine karijeru, a u prvom trenutku nije se znalo ni da li će moći ikada više da se bavi fudbalom. Reč je o bolesti koja slabi mišiće, a problem predstavlja to što ne postoji efikasna metoda lečenja kojim bi se mogla povratiti mišićna snaga.

Posle brojnih analiza lekarski tim pronašao je terapiju kojoj je Gece podvrgnut, a najnovije vesti iz Dortmunda očigledno znače da je dala dobre rezultate.

Gece se prošlog leta vratio u Dortmund iz minhenskog Bajerna, ali je od tada odigrao samo 11 prvenstvenih utakmica.

Novi trener Borusije Peter Bos će na okupljanju imati i nove igrače Omera Topaka i Dana Aksela Sagadua, ali su i dalje povređeni Marko Rojs, Rafael Gereiro, Julijan Vajgl i Šinđi Kagava.

Fudbaleri koji su igrali na Evropskom prvenstvu za mlade u Poljskoj, Maksimilijan Filip, Mamadu Daud i Mikel Merino, priključiće se ekipi posle odmora.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC