• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte dobija "kraljevska" pojačanja - 150.000.000!

Autor mondo.rs

Šampion Engleske još uvek nije doveo nijedno pojačanje ovog leta. Navijači konstantno slušaju o transfer spekulacijama, ali nikako da vide igrača sa dresom u rukama.

Ako ne računamo dolazak slobodnog agenta Vilija Kabaljera i desetina igrača koji su se vratili sa pozajmice - šampion Engleske tokom ovog prelaznog roka nije doveo niti jedno pojačanje, a nije da ona nisu neophodna.

To je isticao i menadžer Antonio Konte kome su obećana ulaganja, i koji je svoj prethodni klub Juventus napustio baš nakon neslaganja oko transfer politike...

U ovom trenutku, odlazak se ipak čini "daleko", ali jasno je da Italijan neće biti zadovoljan što je Mančester junajted "ukrao" Romelua Lukakua, kao ni to što se Čelsi već nedeljama "pogađa" oko Aleksa Sandra, Virdžila van Dajka, Alvara Morate, Timuea Bakajkoka, Danila, Antonija Ridigera i mnogih drugih za koje su "plavci" zainteresovani.

Čelsi će za razliku od prošle sezone igrati i Ligu šampiona, rastanak sa Dijegom Kostom je izvestan, pa je pitanje kakav start sezone mogu da očekuju u Londonu kad pojačanja kasne.

Iz tog razloga će morati verovatno i da "preplaćuju" fudbalere ne bi li zadvoljili Kontea i poslali poruku rivalima, pa tako španski list "Dijario Gold" piše kako je Roman Abramovič spreman da uloži 150 miliona evra na dovođenje Alvara Morate i Džejmsa Rodrigeza iz Reala!


Radi se o igračima koji nisu zadovoljni minutažom kod Zinedina Zidana i koji žele da promene sreidnu, a oni bi u paketu pojačali Čelsi i samim tim dali Realu novac koji bi oni iskoristili za napad na Kilijana Mbapea, zvezdu Monaka, koja se još uvek "nećka" oko svoje budućnosti i ovaj tinejdžer nije siguran za koga će igrati naredne sezone.

U svakom slučaju očekuje se da se ovi klubovi tek uključe u "ludu pijacu" na kojoj su bili manje aktivni nego što bi njihovi navijači želeli.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC