• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Pa, ja sam prezadovoljan!

Poslije pobjede nad Hajdukom, Partizan se vratio na -5 u odnosu na Zvezdu, a trener crno-bijelih poručuje: "Za nas prvenstvo nije završeno".

 Stevanović: Pa, ja sam prezadovoljan! Izvor: MONDO

Kad protivnika "otvori" na vrijeme, Partizan ne brine za ishod meča. Tako je bilo u Čačku protiv Borca, tako je bilo u subotu u Kuli protiv Hajduka. Tako, recimo, nije bilo protiv Javora u Humskoj.

Dva "projektila" Nemanje Tomića donijela su Partizanu nova tri boda i nastavak jurnjave za Crvenom zvezdom.

"Važno je bilo da pobijedimo u ovoj utakmici jer je naš zaostatak za Zvezdom bio osam bodova i mnogi su se pitali da li je šampionat završen. Mi smo pokazali da za nas nije", poručio je trener crno-bijelih Goran Stevanović poslije pobjede u Kuli od 2:0.

On je rekao da je odlučujući trenutak bio gol Tomića u 7. minutu, jer je od tog trenutka bilo lakše igrati.

"Protiv Borca smo gol dali u petom minutu, protiv Hajduka u šestom, i odmah je rezultat pozitivan. Dok u meču sa Javorom, recimo, nismo uspjeli na vrijeme da postignemo gol i nismo uspjeli da zabilježimo pobjedu. Nama je lakše kad 'otvorimo' protivnika na vrijeme, kad uspijemo da postignemo gol,jer se tada rival otvori", primjetio je Stevanović.

Trener Partizana je dodao da ne da je zadovoljan, već prezadovoljan prikazanim u Kuli. Užasno stanje terena nije (mnogo) poremetilo igru crno-bijelih.

"Istina je da je teren u Kuli bio loš, ali takvi su tereni svuda u zemlji i to je napša realnost. Mislim da je publika na stadionu i ona pored malih ekrana imala priliku da vidi dobar fudbal. Prezadovoljan sam pobjedom, bili smo autoritativni i agresivni od samog početka", istakao je Stevanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC