• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cukerberg kupuje Totenhem !?

Autor mondo.ba

Danas je u engleskim medijima izašla informacija da je vlasnik Fejzbuka Mark Cukerberg zainteresovan da preko tajnovite američke investicijske kompanije kupi Totenhem za milijardu funti.

Kako pišu engleski mediji klub iz sjevernog Londona ja zapao za oko firme "Ikonik kapital", koja upravlja sredstvima raznih kompanija iz Silikonske doline uključujući i sredstva vlasnika Fejzbuka Marka Cukerberga.

"Mamuze su", zbog bogatog TV ugovora Premijer lige, učešća u Ligi šampiona kao i mlade i perspektivne ekipe koja je poslednjih sezona u vrhu engleskog fudbala, u odličnoj finansijskoj poziciji i otpočeli su izgradnju novog stadiona koji će biti gotov za početak sezone 2018/2019.

Ovakva pozicija kluba nije prošla nezapaženo i izvještaji govore da se "Ikonik kapital" već raspitivao kod raznih firmi o tome kako da kupe Totenhem.

Cukerberg ( 33 ), čije se bogatstvo procjenjuje na 49 milijardi funti, i "Ikonik kapital" od 2014. godine traže način kako da kupe "pjevce".

Kada bi se ovo ostvarilo Totenhem bi se, između ostalih, pridružio Mančester junajtedu, Arsenalu i Liverpulu koji takođe imaju američke vlasnike.

Ovu vijest je danas u saopštenju Upravni odbor Totenhema demantovao.

U saopštenju za javnost su između ostalog rekli da su bili u potrazi za investitorima koji bi pomogli klubu u izgradnji novog stadiona i da su ih u dogovoru sa raznim bankama i investicijskim fondovima već pronašli.

Ostaje da se vidi da li će američki milijarder uspjeti u svojoj namjeri da postane dio kreme u Premijer ligi.

Totenhem će do izgradnje novog stadiona, koji se gradi na mjestu prošlog, svoje utakmice igrati na Vembli stadionu u Londonu.

.
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC