• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA: Sever će biti zaključan 20. jula!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Crvene zvezde neće imati podršku "12. igrača" za revanš sa Irtišom, bar ne sa severne strane stadiona...

 UEFA: Sever će biti zaključan 20. jula! Izvor: MN PRESS

UEFA je dugo na meti navijača Crvene zvezde, koji koriste skoro svaku priliku, kako u Evropi, tako i u domaćim takmičenjima da napadnu krovnu fudbalsku organizaciju u Evropi.

"UEFA mafiosi", "UEFA supports terrorism", samo su neke od poruka koje su sa severne tribine Delije slale evropskoj fudbalskoj javnosti, ali na to ljudi iz Niona nisu reagovali.

Ipak, transparent istaknut tokom utakmice 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, sa Florijanom (3:0), na kojem je stajala poruka posvećena LGBT populaciji - nije prošla neopaženo.

Pored toga što će klub morati da plati kaznu od 8.000 evra, svi su izgledi da će severna tribina Stadiona "Rajko Mitić" biti zaključana 20. jula u 20.30 kada bude počela revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za LE u kojoj će crveno-beli dočekati kazahstanski Irtiš.

"Dobili smo od UEFA kaznu za Crvenu zvezdu. Nažalost, zatvorena je severna tribina za sledeću utakmicu, uz finansijsku kaznu od 8.000 evra. Sankcija jeste neprijatna, ali ne i drakonska. Mi smo pod posebnim monitoringom, kako klubovi tako i reprezentacija. U narednim danima radićemo sve što je u našoj moći zajedno sa klubovima da popravimo sliku i ubuduće izbegnemo nepotrebne kazne. Tako je kako je, nadamo se da UEFA neće imati više razloga da ponavlja takve mere. Moramo malo da obratimo pažnju na te stvari", rekao je generalni sekretar FSS, Jovan Šurbatović za "Sporski žurnal".

Ovo nije jedini problem u kojem se našao tim Vladan Milojevća, s obzirom na to postoji mogućnost da u sredu u Kazahstan, zbog problema sa vizama, ne otputuju čak četvorica stranaca.

UEFA je u međuvremenu kaznila i FK Partizan, kako novčano,tako i zabranom organizovanog vođenja navijača na meč sa ekipom Budućnosti u Podgorici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC