• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina suspendovala Trujića, on ih tuži...

Autor mondo.rs

Fudbaleri Vojvodine treniraju dva puta dnevno, ali bez Nikole Trujića koji se ne pojavljuje na treninzima i najavljuje tužbu protiv "stare dame" zbog napada huligana na njega.

 Trujić tuži Vošu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Po svemu sudeći Nikola Trujić je prošlog četvrtka poslednji put obukao dres Vojvodine.

Napadač iz Bora je nakon eliminacije svog kluba iz Lige Evrope u Slovačkoj napadnut od strane navijača "stare dame" u svlačionici na stadionu u Ružomberoku, a nakon tog vandalskog čina odlučio je da zatraži raskid ugovora na štetu kluba.

On se nije pojavio na treninzima u FC "Vujadin Boškov" od prošle nedelje i najavio je tužbu Arbitražnom sudu FSS nakon čega bi trebalo da postane slobodan igrač.

Međutim, konkretne mere preduzela je i sama Vojvodina...

Rukovodstvo kluba smatra da Nikola Trujić nema pravo da ne izvršava svoje obaveze prema klubu sa kojim ima važeći ugovor...

"Suspendovali smo Trujića zbog neizvršavanja profesionalnih obaveza, odnosno nepojavljivanja na treninzima. Imali smo kontakt s njegovim advokatom koji nam je potvrdio da će igrač podneti tužbu i tražiti raskid ugovora na štetu kluba. Videćemo u kom će pravcu sve ovo otići", rekao je predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković za "Dnevnik".


Prvi operativac kluba je naveo i da je Vojvodina u pregovorima sa nekolicinom igrača, pa ćemo u narednim nedeljama videti ko će se pridružiti novopridošlicama poput Renana Alvesa, Milana Bubala, Nemanje Subotića, Džozefa Bempaha, Fransisa Afrijea, Stefana Mihajlovića i Stefana Cebare.

Trener Nenad Vanić ostaje u klubu i pokušava da pripremi ekipi za narednu sezonu, koja startuje za devet dana, "duplim" treninzima u Veterniku.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC