• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Zabrinutost? Samo fizička priprema...

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde u najavi meča protiv Irtiša govorio o "džetlegu", fizičkoj pripremi, vizama, Pešiću i Babiću...

 Milojević o meču protiv Irtiša Izvor: MN PRESS

Posle Malte - Kazahstan!

Crvena zvezda će drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope početi u gostima, mečom u Pavlodaru protiv Irtiša, trećeplasiranom ekipom prvenstva Kazahstana koja u svom sastavu ima i trojicu Srba. Marija Maslaća, Stefan Živkovića i Miloša Stamenkovića.

Ono o čemu se ipak najviše pričalo je daleki put, ali trener Vladan Milojević ističe da ekipa to prosto mora da prihvati i ne žele previši da govore o tome kako ne bi izgubili fokus.

Očekuje ih trening u Beogradu, ručak, a potom let u Kazahstan koji će trajati ukupno oko sedam sati, a Crvena zvezda se odlučila da ne ide ranije zbog takozvanog "džetlega" koji nastupa zbog razlike u vremenskim zonama, po ugledu na evropske ekipe.

"To su šokovi u organizmu koje ne možete da kontrolišete. Mi smo se odlučili da taj boravak prilagođavanja organizma bude veoma mali. Trudićemo se da legnemo i da ranije spavamo. Dešava se da posle dva dana organizam ulazi u taj problem... Meni se to dešavalo već i uzeli smo to u obzir", objasnio je Vladan Milojević.


Istakao je kvalitete ekipe Irtiša.

"Oni su u vrhu tabele, disciplinovana ekipa koja zna šta hoće. Krasi ih taj ruski model igranja, mnogo trčanja i discipline. Moramo maksimalno da se pripremimo za to", poručio je Milojević.

Crvena zvezda je odigrala dva takmičarska meča ove sezone i postigla šest golova protiv Florijane. U prvom meču u Beogradu pobedili su 3:0, dok je u "ludoj" utakmici na Malti u revanšu susret završen rezultatom 3:3.

Šta Milojevića brine pred meč sa Irtišom?

"Mogu da kažem da je samo fizička priprema mala zabrinutost. U toj smo fazi...", kazao je trener Crvene zvezde.

Izvor: MN PRESS


On je poručio i da je sve u redu sa vizama stranaca i da kod njih nije bilo nezadovoljstva, kao i da Aleksandar Pešić i Srđan Babić, novopridošlice iz Tuluza odnosno Real Sosijedada, nisu dovoljno fit za ovaj susret.

Objasnio je da ih čeka individualni rad u Beogradu, ali da računa zato na Branka Jovičića.

"Svi igrači koji idu na put su spremni. Ima mnogo faktora koji odlučuju za 11. Oni koji izađu na teren možda nisu najbolji, ali u zavisnosti od plana i protivnika opredelite se za ono što želite i imam maksimalno poverenje u sve igrače. Ko god bude dobio poverenje to će i opravdati".

Istakao je i da je istorija i tradicija Crvene zvezde obavezuju klub da ima visoke ciljeve i da je potrebno više da se "radi, a manje priča" kako Kazahstan ne bi bio ispred Srbije kada je u pitanju renking srpskog fudbala: "To je realnost i mi moramo da uradimo sve da se vratimo i budemo ispred tih zemalja", zaključio je Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC