• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BELI: Imamo dobar rezultat

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana smatraju da neće imati problema u Podgorici da sačuvaju prednost iz Beograda ukoliko maksimalno odgovorno pristupe revanš utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 CRNO-BELI: Imamo dobar rezultat Izvor: MN PRESS

Partizan je pobedio Budućnost 2:0 u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona i stekao dobar kapital pred revanš u Podgorici.

Crno-beli razočarali su u prvom poluvremenu, ali su stvari u drugih 45 minuta došle na svoje. Nebojša Kosović, kao i većina njegovih saigrača, nije bio dovoljno koncentrisan u prvom delu, što se videlo i po nekoliko pogrešnih pasova i predatih lopti u noge rivala.

Ipak, Partizanov vezista je u nastavku duela zasijao punim sjajem. Prvo je odličnim dodavanjem spojio Tavambu s golom i Kameruncu obezbedio idealnu priliku, da bi nešto kasnije, uprvao od Kosovića, potekla akcija iz koje je "parni valjak" postigao drugi gol.

Ponovo je lob pasom pronašao Tavambu na desnoj strani, a ovaj na "drugoj stativi" Leonarda.

 "Bilo je teško u prvom poluvremenu, dok smo se navikli na ovu vrućinu. Bilo je i malo treme, pritisak... Ne bismo smeli da tražimo izgovore, morali smo od samog početka da igramo agresivno, kao što je bio slučaj u drugom. Stvorili smo dosta prilika i mislim da smo mogli da postignemo još koji gol", ocenio je Kosović.

Reprezentativac Crne Gore mišljenja je da Partizan ima dobar rezultat.

"Pobeda od 2:0 je dobar rezultat za revanš, spremamo se za Podgoricu i tamo moramo da odbranimo ovu prednost. Najbitnije je da nismo primili gol, žal je zbog tih propuštenih zicera. Biće veliki minus za nas što nećemo imati organizovanu podršku u Podgorici. Ali, moramo tako", rekao je Kosović.


Na pitanje koliko Leonardo znači ekipi Partizana odgovorio je: "Leonardo nam je veoma važan, to je igrač koji jednim potezom može sve da reši. Ako ostane biće to veliki plus za nas, a ako ode - moraćemo da se naviknemo."

Odbrana Partizana u utorak uveče nije imala mnogo posla. Bojan Ostojić je bez greške komandovao zadnjom linijom.

"Nismo imali posla... Međutim, Budućnost je postigla gol, ali je na našu sreću poništen. Takvi propusti mogu skupo da nas koštaju", upozorava iskusni defanzivac.

Partizan nije dobro počeo...

"Malo smo odmeravali snage prvih 15 minuta, nismo smeli da se zaletimo kako nam Podgoričani ne bi odgovorili kontrama. Mislim da smo dobro odigrali i odradili ono što smo se dogovorili pre utakmice", naglasio je Ostojić.

Leandre Tavamba imao je četiri sjajne prilike i nijednom nije uspeo da postigne gol.

"Daće ga kada bude najpotrebije... Dobar je ovo rezultat", kratko je prokomentarisao Ostojić, baš kao i to koliko Leonardo znači crno-belima: "Nemoj mene da pitate za to, to je za čelnike kluba. Naravno da nam znači Leonardo..."

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC