• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Irtiša: Oni umorni od puta, mi od utakmica

Autor mondo.rs

Dimitar Dimitrov smatra da su Crvena zvezda i njegov tim u ravnopravnim ulogama, ali ulogu favorita prepušta gostima, za koje kaže da su možda i potcenili Irtiš.

Izvor: MN PRESS

U Crvenoj zvezdi se žale na dug put, u Irtišu na umor od utakmica.

Trener kazahstanskog tima, Dimitar Dimitrov, smatra da su rivali u ravnopravnoj situaciji što se umora tiče, a ulogu favorita u dvomeču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope daje gostima, s tim da smatra da su crveno-beli možda i potcenili njegove igrače.

"Crvena zvezda je definitivno favorit. Svesni smo njihovog kvaliteta, budžeta koji imaju, igrača koje su doveli... Moji igrači neće imati pritisak kao protiv Dunava, kada se očekivalo da pobedimo. Ovaj put, tako nešto bi bilo iznenađenje za veliki broj ljudi. Znam da će biti teško, ali u fudbalu je svašta moguće. Što kažu, 'nada umire poslednja' i zato se maksimalno pripremamo za utakmicu", počeo je bugarski trener konferenciju za medije uoči prve utakmice koja će se igrati u četvrtak u Pavlodaru od 16 časova po našem vremenu.

"Mi smo u prednosti jer imamo takmičarske utakmice u nogama, sezona je u jeku, ali s druge strane, imamo i dosta umornih igrača. Pre dva dana smo igrali važnu utakmicu (poraz od Tobola 0:1), ali umor ne sme da bude izgovor. Voleo bih da imam 20 igrača u rotaciji, međutim, imam ih 17 i tako je. Gotovo uvek igra isti tim, ali šta da radimo... Možda nas protivnik potceni, pa to iskoristimo. Čitam njihove izjave, vidim da su 100 odsto uvereni u prolaz i to bi mogla da bude naša šansa, pokušaćemo to da iskoristimo", dodao je Dimitrov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC