• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horor u Parmi: Fudbaler ubio majku i sestru!

Autor mondo.ba

Mladi fudbaler je nakon dvostrukog ubistva pobjegao sa mjesta zločina, ali je ubrzo pronađen i uhapšen.

Velika tragedija potresa Parmu.

Bivši omladinac ovog kluba, Solomon Nijantaki (21), priznao je da je sinoć nožem ubio svoju majku i jedanaestogodišnju sestru.

Kako prenose italijanski mediji, zločin se dogodio u utorak naveče, a dan kasnije beživotna tijela pronašao je Solomonov stariji brat Rejmond.

Policija je ubrzo obaviještena. Mladi fudbaler je nakon dvostrukog ubistva pobjegao sa mjesta zločina, ali je ubrzo pronađen i uhapšen. Mladić rodom iz Gane priznao je da je usmrtio majku i sestru.

Ubistva su se desila u multietničkom dijelu Parme, San Leonardu.

Nijantaki je prošao omladinsku školu Parme, par puta bio na klupi prvog tima, a nekadašnji trener ovog kluba Roberto Donadoni rekao je kako ništa nije ukazivalo da bi mogao izvršiti takav zločin.

"Sjećam se Solomona. Više puta bio je na klupi seniorske ekipe i sjećam se da je bio tih momak. Teško je shvatiti šta se desilo u njegovoj glavi", poručio je Donadoni.

Ipak, nekadašnji reprezentativac Italije i član Parme Kristijano Lukareli istakao je kako je optuženi patio od depresije.

"Ostao sam bez riječi. Solomon je bio tih dječak. Nikada ne bi zgazio ni mrava, ali je patio od depresije. Čuo sam se s njim s vremena na vrijeme, znao sam za njegove probleme. Zvao sam ga u Kataniju prije godinu dana, ali rekao je da mu nedostaje porodica. Izuzetno sam uznemiren", poručio je Lukareli, koji je trener nekadašnjeg prvoligaša, a sada trećeligaša Katanije.

Nijantaki je do sada bio član četvrtoligaša Imolezea, ali nakon ovog užasnog događaja, njegova karijera je završena ukoliko se dokaže da je zaista kriv.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC