• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Novi sponzor, funkcioner i fudbaler

Autor mondo.ba

Fudbalski klub Borac od četvrtka ima novog sponzora i novog člana Upravnog odbora Svetozara Petkovića, a usput je na Gradskom stadionu predstavio i Mladena Veselinovića, koji je u crveno-plave stigao iz tuzlanske Slobode.

Sponzorski pul od danas je postao jači za još jednog sponzora. Naime, nakon Krajinapetrola, Kozaraputeva, Elnosa i NLB banke danas je predstavljen i peti privredni subjekt predstavljen na konferenciji za novinare.

POVEZANE VIJESTI

Riječ je o lancu kladionica "Mozzart", čija je predstavnica Tamara Kantar izrazila zadovoljstvo bliskom saradnjom dva brenda sa teritorije Republike Srpske.

Takođe, javnosti su predstavljeni i novi član Upravnog odbora "Velikana iz Platonove" Svetozar Petković ispred kompanije Tropik, te igračko pojačanje Mladen Veselinović, koji je u tekućem prelaznom roku u Borac i Banjaluku stigao iz tabora tuzlanske Slobode.

Na današnjoj konferenciji za novinare riječi je bilo o i eventualnom dogovoru bh. klubova sa kompanijom BH Telekom i FS BiH oko prodaje TV prava za narednu takmičarsku sezonu, ali i o prelasku Predraga Zekanovića u redove rumunske Konkordije, od kojeg će Borac, na osnovu naknade za treniranje koju je rumunski prvoligaš dužan da uplati u roku od mjesec dana od potpisivanja ugovora zaraditi 90 000 evra.

"Ugovor sa Zekanovićem je potpisan 1. juna, ali nije ovjeren u GFS Banjaluka iz razloga što se istog dana javila mrkonjićka Sloboda, sa zahtjevom da joj Borac isplati 24.600 KM na osnovu naknade za treniranje. Stupili smo u kontakt sa čelnim ljudima Slobode, predloživši isplatu procenta od budućih transfera. Zekanović, faktički, u Konkordiju odlazi kao slobodan igrač, ali Borcu pripada 90.000 evra na osnovu kompenzacije za treniranje, odnosno 30.000 godišnje za tri godine koliko je Zekanović bio kod nas", rekao je sportski direktor Borca Oliver Jandrić, prenio je klupski sajt.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC