• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne može greška da baci senku na dobru partiju"

Autor mondo.rs

"I da smo pobedili ne bi bili gotovo. Bravo za moje momke, pokazali su karakter...", poručio je Vladan Milojević nakon remija u prvom meču druge runde kvalifikacija za Ligu Evrope u Kazahstanu protiv Irtiša.

 Vladan Milojević poslije Irtiš Crvena zvezda 1:1 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se sa putovanja dugog više od pet hiljada kilometara vraća sa remijem umesto pobede, ali je to svakako rezultat koji se može okarakterisati kao "veoma solidan", naročito kada se priča o ovom delu sezone i lokaciji na kojoj se susret i igrao.

Trener Vladan Milojević je uprkos ispuštenom trijumfu u nadoknadi vremena bio zadovoljan partijom svojih igrača protiv tima koji se branio, kako on kaže, u "gustom bloku".

"Tražili smo strpljenje, prostor za probijanje po boku i imali smo par šansi baš nakon toga. Znalo se da ih neće biti mnogo... Pretili su nam iz prekida, imaju dosta visokih igrača. Kod rezultata 1:0 smo sve kontrolisali, ali... Pogledaćemo još taj poslednji trenutak", kazao je trener Milojević o neobjašnjivom potezu iskusnog Dušana Anđelkovića koji je "očešao" loptu u skoku, u bezopasnoj situaciji po njegov tim.

"Teško je kad onako primite gol, a imate pozitivan rezultat", dodao je on.

Trener Zvezde je naveo da je njegova ekipa odigrala korektno, kao i da ima mesta za napredak, a da ga raduju i nastupi novajlija Jovičića i Kanga kao i podizanje nivoa fizičke pripreme.

"I da smo pobedili ne bi bili gotovo. Bravo za moje momke, pokazali su karakter...", kazao je Milojević i dodao da se drugo "poluvreme" ipak igra u Beogradu i da trenutno ne može da oceni kakve šanse za prolaz ima Irtiš.

O kratkom periodu za adaptaciju...

"Ne bih puno pričao o tome. Jeste bilo naporno, ali to je naš posao, naš život i moramo sa time da se suočimo".

Na konstataciju da je Zvezda imala potpuna kontrolu u odbrani do penala, odnosno da je novi štoperski tandem Damijen le Talek - Vujadin Savić dobro odradio posao kaže sledeće...

"Ne može tim da se pravi jednim potezom i jednim treningom, potrebno je strpljenje. Igrači treba da se poznaju, da se osećaju u igri... Promenili smo tandem štopera, igrali su Le Talek i Savić, ali desila se individualna greška, loš trenutak, što ne može da baci u senku partiju kompletne zadnje linije, koja je funkcionisala dosta dobro", zaključio je Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC