• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiolin tandem bekova od 100 miliona funti!

Autor mondo.rs

Ukoliko pregovori budu uspešni - Pep Gvardiola će dobiti najskuplji par bekova u istoriji fudbala.

Mančester siti je u ovom prelaznom roku već potrošio 90 miliona funti na dovođenje Edersona (Benfika), Bernarda Silve (Monako) i Daglasa Luiza (Vasko), ali tu nije kraj...

Pep Gvardiola će na tandem bekova, koji su sasvim sigurno najslabija tačka njegovog tima, potrošiti još 100 miliona funti kako bi "upario" levog beka Benžamina Mendija i desnog Kajla Vokera!

Transfer engleskog beka dešava se po ubrzanom postupku pošto je Dani Alves "izigrao" verbalni dogovor sa Gvardiolom i Sitijem, i za dvostruko veći novac prešao u Pari sen Žermen, pa će dugogodišnji fudbaler Totenhema tako postati najskuplji igrač na svojoj poziciji u istoriji fudbala jer je spremna ponuda od 45 miliona funti i još dodatnih pet miliona u vidu bonusa.

"Miror" navodi da će Voker u petak obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor na pet sezona.

To mesto je ostalo upražnjeno nakon odlazaka Bakarija Sanje, Pabla Zabalete i Hesusa Navasa, koji je pri kraju svoje mančesterske karijere igrao i na toj poziciji, a nešto bolja situacija je na levoj strani gde Gvardiola ima jednog igrača - Aleksandra Kolarova.


I on je blizu odlaska, klub je već napustio Gael Kliši (Turska), a prvi izbor po levoj strani ubuduće će biti levi bek Monaka koji je igrao sjajno prošle sezone i koji želi da napusti "kneževe".

No, i za njega je potrebno izdvojiti ogroman novac, pa će ga Siti učiniti najskupljim levim bekom u istoriji fudbala jer je spremna ponuda od 50 miliona funti, što će nadmašiti dosadašnji rekord koji je "držao" Luk Šo kada je pre dve godine stigao u Junajted iz Sautemptona.

Poput transfera Vokera i ovaj Francuza je "blizu" pošto Siti želi da kompletira sastav pre odlaska na pripreme u SAD sledećeg ponedeljka.

Dobar posao ili ne?

Mendi
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC