• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš: Dobrih 90, loša tri minuta...

Autor mondo.rs

"Imamo dobar rezultat sa gostovanja, ali bi bilo mnogo lepše da smo pobedili. Igramo sada kod kuće i imamo šansu da prođemo dalje", poručio je iskusni Nenad Milijaš nakon remija Zvezde u Kazahstanu protiv Irtiša (1:1).

 Nenad Milijaš poslije Irtiš Crvena zvezda 1:1 Izvor: MN PRESS

Treći put zaredom u zvaničnim utakmicama ove sezone Nenad Milijaš je ušao sa klupe i uspeo da doprinese igri svog tima. Ovog puta bez konkretnog učinka, ali sa dva udarca koja su dobro razdrmala golmana Irtiša i koji bi, da su završili u mreži, doneli mir igračima Zvezde...

Međutim, desila se greška Dušana Anđelkovića u trećem minutu nadoknade, igranje rukom, jedanaesterac i izjednačenje koje je promenilo kompletan utisak o meču u Pavlodaru.

"Odigrali smo dobrih 90 minuta, nismo poslednja tri. Imamo dobar rezultat sa gostovanja, ali bi bilo mnogo lepše da smo pobedili. Igramo sada kod kuće i imamo šansu da prođemo dalje. Dali smo im šansu da mogu da se nadaju da mogu da prođu dalje", rekao je Milijaš novinarima posle utakmice, a prenosi agencija "Beta".

Meč je završen rezultatom 1:1 (0:0), iako je Zvezda gotovo četdeset minuta vodila pogotkom Ričmonda Boaćija, takođe iz jedanaesterca nakon greške Marija Maslaća.

"Zadovoljni smo posle teškog puta i veštačkog terena. Nismo smeli da dozvolimo da ovako primimo gol, ali šta da se radi", kazao je Milijaš.

On je zahvalio navijačima Zvezde koji su podržali ekipu u Kazahstanu.

"Hvala navijačima koji su došli do Pavlodara, nije bilo lako. Pozivam naše navijače da nam pruže podršku u revanšu", istakao je Milijaš.

TRENER IRTIŠA

"Utakmica je bila dobra, ali sam zadovoljan rezultatom protiv Crvene zvezde. Sporo smo išli u tranziciju. Zvezda je favorit u revanšu, morate da znate koji je to klub, bivši šampion Evrope, koji igra veoma dobro. Moji igrači su bili umorni jer smo igrali pre dva dana. Zvezdi je primljeni gol u poslednjem minutu sigurno teško pao, ali to je fudbal", rekao je Dimitar Dimitrov.

Njegov saigrač Vujadin Savić rekao je da ostaje žal posle ispuštene pobede.

"Ostaje žal, sigurno, što smo primili gol na samom kraju. Kontrolisali smo celu utakmicu i bili bolji. Imamo pozitivan rezultat pred revanš u Beogradu. Da nas je neko pitao pre utakmice, možda bismo potpisali 1:1. Sada moramo da zapnemo još jače u revanšu i mislim da ćemo proći dalje", rekao je Savić.

Revanš između Crvene zvezde i Irtiša igraće se sledećeg četvrtka u Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC