• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: "Karaiskakis" je veliki izazov

Autor mondo.rs

Reprezentativac Crne Gore sa Partizanom bi lako mogao da zaigra protiv svog prethodnog kluba.

 Janković: "Karaiskakis" je veliki izazov Izvor: MN PRESS

Marko Janković kao tinejdžer je 2013. godine prešao iz Partizana u Olimpijakos, posle serije pozajmica se iz Pireja vratio u Humsku 1, a sada mu se "smeše" okršaji sa najboljim grčkim klubom, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

Sve što crno-beli treba da urade, da bi 25. ili 26. jula ugostili Olimpijakos, jeste da u Podgorici protiv Budućnosti odbrane 2:0 iz prvog meča na domaćem terenu.

Partizan je mogao da izvuče i druge renomirane ekipe, poput Salcburga i Ludogoreca, ali Janković veruje da je Olimpijakos bio najkvalitetniji mogući protivnik.

"Definitivno su najjači iz grupe koju smo imali, iako bi svaka utakmica bila teška, jer jednostavno nema lakih protivnika. Olimpijakos je ekipa za veliko poštovanje, ali ako hoćemo da uđemo u Ligu šampiona, moramo da se takmičimo i sa najboljima. Recept je borbena i timska igra sa puno samopouzdanja", rekao je 22-godišnji Cetinjanin.

Olimpijakos će u novu sezonu ući sa značajno izmenjenim sastavom.

"Ekipa je dosta drugačija u odnosu na onu sa kojom sam ja trenirao, a po meni i dosta slabija, ali u svakom slučaju je to klub za koji neulazak u Ligu šampiona predstavlja veliki neuspeh", podsetio je na ispadanje od izraelskog Hapoela Ber Ševe prošlog leta.

Marko Janković je iz Pireja išao na pozajmice u OFK Beograd, Maribor i Partizan i nije imao priliku da zaigra za seniore, već samo za U-19 tim.

"Za mene je veliki motiv i izazov da ponovo zaigram na 'Karaiskakisu', kao pre tri godine, kada sam igrao Ligu šampiona za mlade timove", poručio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC