• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Šou Fernanda Toresa

Prvi put poslije 26. septembra i pobjede nad Halom od 6:1, Liverpul je na utakmici Premijer lige dao više od dva gola!

 PREMIJER: Šou Fernanda Toresa Izvor: MONDO

"Crveni" su u ponedjeljak na Enfildu deklasirali Portsmut, koji nema dileme da će od naredne sezone igrati u nižem rangu - 4:1 (Tores 26, 77, Babel 28, Akvilani 32 - Belhađ 88).

Fernando Tores postigao je dva i asistirao kod preostala dva pogotka. Italijan Alberto Akvilani upisao se u strijelce prvi put otkako je ljetos stigao iz Rome.

Gosti su mogli da dožive još veću katastrofu, jer je Liverpul propustio mnogo prilika. Pomenimo samo prečke koje su pogađali Tores i Rajan Babel. Na kraju je Nadir Belhađ uspio da postigne počasni gol, kao nagradu za poštenu borbu tokom svih 90 minuta.

Menadžer Rafael Benitez može biti zadovoljan ne samo sedmom uzastopnom pobjedom na domaćem terenu, već i prikazanom igrom.

Ali, Liverpulu u narednih šest dana predstoje mnogo ozbiljniji testovi - revanš osmine finala Lige Evrope protiv Lila (četvrtak) i gostovanje Mančester junajtedu u Premijer ligi (nedjelja).

Mrlju na pobjedu bacio je kapiten ekipe Stiven Džerard, koji je udario po glavi svog čuvara Majkla Brauna. Sudija Stjuart Atvel dosudio je samo faul, a neko drugi možda bi u toj situaciji izvukao i crveni karton.

TABELA: Mančester junajted 66 (iz 30 mečeva), Čelsi 64 (29), Arsenal 64 (30), Totenhem 52 (29), Liverpul 51 (30), Mančester siti 50 (28), Aston Vila 46 (27), Birmingem 44 (29), Everton 42 (29) boda...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC