• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi dočekao Bakajoka, ispraća li Matića?

Autor mondo.rs

Timue Bakajoko (22) prešao u Čelsi nakon višenedeljne sage.

Welcome to Chelsea, @bakayoko_official14! ⚽️ #BakasBlue #CFC #Chelsea

A post shared by Chelsea FC! (@chelseafc) on


Saga je završena, Timue Bakajoko (22) je potpisao za Čelsi!

Fudbaler Monaka je već duže vreme boravio u Londonu i već je i navijačima postalo sumnjivo što "plavci" ne saopšavaju da je potpisao za njih (čak se spekuliše da ima problema sa kolenima) i on je konačno ove subote stavio paraf na petogodišnji ugovor.

To znači da je Čelsi pobedio Mančester junajted u trci za potpis francuskog defanzivnog veziste, a još ostaje da se vidi da li je to poslednja "prepreka" ka Matićevom napuštanju "Bridža".

Srpski fudbaler je pre dve nedelje bio "već viđen" na "Old Trafordu", ali od tada se Čelsi naljutio zbog Mina Rajole i Romelua Lukakua i odluke da ovaj Belgijanac obuče "đavolji dres", a u trku za potpis srpskog fudbalera uključili su se Juventus, Inter i čak Arsenal.

On nije na spisku fudbalera za pripreme Čelsija u Indoneziji i Kini, a dosadašnji fudbaler Monaka, koji je uzeo broj 14 (pre njega ga nosio Loftus-Čik koji ide na pozajmicu u Kristal Palas) kazao je u izjavi za zvanični sajt da jedva čeka da se razvija kao fudbaler pored sjajnih saigrača i fenomenalnog menadžera Antonija Kontea.

Bakajoko je nedavno debitovao za reprezentaciju Francuske igrajući uz Ngola Kantea, verovatno budućeg parnjaka i u klupskim bojama, a Čelsi ga opisuje kao visokog, jakog i brzog igrača koji je bio važan šraf "kneževa" koji su dogurali do polufinala LŠ.


Za razliku od Matića radi se o igraču koji voli da "povuče" napred, nije mu ni dribling loša strana, a istovremeno je odličan kada brine o defanzivi.

Karijeru je počeo u Renu, a u Monaku "eksplodirao" po dolasku Kloda Makelelea koji ga je fudbalski usmeravao iako je u klubu imao ulogu tehničkog direktora.

Upravo je savet sjajnog defanzivnog veziste bio presudan u odluci Čelsija da angažuje Bakajoka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC