• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leonardov brat pogodio za Partizan

Autor mondo.rs

Rođeni brat najboljeg fudbalera Partizana Leonarda, koji "održava" formu trenirajući sa crno-belima, postigao gol u prijateljskom meču protiv Teleoptika.

 Leonardov brat Alan pogodio za Partizan Izvor: MN PRESS


Između dva meča protiv podgoričke Budućnosti - "rezervisti" Partizana odigrali su prijateljski meč protiv filijale Teleoptika, u specifičnom formatu sa dva poluvremena od po 35 minuta.

Miroslav Đukić je ukazao šansu igračima koji nisu dobili priliku protiv Budućnosti u utorak (2:0), a zanimljiv dodatak ekipi bio je i Alan Da Silva Souza, rođeni brat najboljeg fudbalera crno-belih Leonarda, koji trenira sa Partizanom i održava formu do pronalaska angažmana.

Upravo je ovaj 30-godišnji napadač bio jedan od strelaca na današnjem meču u remiju sa Teleoptikom 4:4, ali je pažnju "ukrao" Đorđe Jovanović koji nastavlja sa golgeterskom formom koja ga je krasila i na pripremama pošto je postigao het-trik.


Za Teleoptik je dva gola postigao Vlahović, koji će potpisati ugovor sa Fiorentinom kada postane punoletan sledećeg januara, a po jednom su precizni bili Đurić i Đilas.

Crno-beli revanš susret sa Budućnosti igraju naredne srede u Podgorici.

Partizan:
Stevanović Nemanja (od 46. Jovičić), Radin, Marković, Miletić, Šehović, Jevtović, Marjanović, Đuričković, Pantić, Alan Da Silva Souza, Jovanović.

TRENER: Miroslav Đukić

Teleoptik: Popović, Cucin, Čubrilo (od 18′ Islamović), F. Čermelj, Vranjanin, Begović, Đurić, Đilas, Vlahović, Nišić, Birmančević.

Igrali su od 46′: Trnić, Vlalukin (izašao zbog povrede u 57′), Islamović, Šiškov, Krstić, Ilić, Vujanić, L. Čermelj, Jovanović, Đilas i Vlahović.

TRENER: Milan Ristić

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC