• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pod Goricom" - RASPRODATO!

Autor mondo.rs

Podgoričani veruju u uspeh protiv Partizana, a motiv više je rasprodat stadion dva dana uoči meča.

 Budućnost - Partizan, Liga šampiona Izvor: MN PRESS

Stadion pod Goricom u utorak biće skoro pun!

Partizan u Podgoricu na megdan Budućnosti, u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, nosi kapitalnih 2:0. Ali, šampion Crne Gore se ne predaje i navijači plavo-belih veruju u senzaciju.

Ulaznice, koje su do sada puštene u prodaju su planule. Kako prenose "Vijseti", sve karte koje su bile dostupne putem trebovanja su rasprodate, a mali deo biće pušten u slobodnu prodaju i to samo u ponedeljak od devet do 14 i od 18 do 20 časova.

Stadion, ipak, neće biti ispunjen do poslednjeg mesta, jer će sektor predviđen za gostujuće navijače ostati potpuno prazan, ali i ostatak južne tribine.

Posle kazne UEFA i zabrane navijačima Partizana organizovan dolazak u Podgoricu, domaćin utakmice nije štampao ulaznice za taj deo stadiona.

Partizanovi Crnogorci, Marko Janković i Nebojša Kosović, i pored kazne Evropske fudbalske federacije, veruju da će navijači Partizana pojedinačno uspeti da nabave karte i da će na tribinama stadiona Budućnosti osetiti podršku.

Đuka i Leo nastavili gde su stali!

Krilni napadač Budućnosti Miljan Vlaisavljević veruje u čudo.

"Ništa nije gotovo, možemo da stignemo dva gola minusa iz Beograda. Uveren sam da će u Podgorici utakmica biti potpuno drugačija u odnosu na prvu. Nema dileme, napašćemo Partizan. Drugog izbora nemamo. Očekujem veliku podršku navijača i uz malo sreće možemo da napravimo čudo", poručio je Vlaisavljević, prenose "Vijesti".

On je istakao da su se Podgoričani u Beogradu svesno povukli.

"Svesni induvidalnog kvaliteta koji poseduje Partizan nastojali smo da zatvorimo prilaze golu i sačekamo priliku da iz kontranapada ugrozimo rivala. Dobro smo izgledali u prvom delu. Međutim, u nastavku je Partizan zaigrao mnogo agresivnije nošen podrškom sa tribina. Prvi gol smo primili posle kiksa u odbrani i to nas je poremetilo. Došlo je do pada koncentracije, a zatim i kazna u vidu drugog gola. Golman Milan Mijatović je sjajno odradio svoj dio posla, pa sada možemo da se nadamo plasmanu u narednu rundu."

Vlaisavljević kaže da je Partizan bolja ekipa.

"Partizan je objektivno kvalitetnija ekipa i jasno je da je favorit. Ipak, imamo čemu da se nadamo, rezultat iz prve utakmice nije tako loš", podvukao je Vlaisavljević.

Utakmica se igra u utorak od 20.45 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC