• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić dao reč Alegriju?

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije posle nerealizovanog transfera u Mančester junajted, želi da pređe u Juventus, piše "Korijere delo sport".

 Nemanja-Matic-hoce-u-Juventus-dao-rec-Alegriju Izvor: MN PRESS

Svakog leta u evropskom fudbalu ima po nekoliko igrača čiji transferi se pretvore u višemesečne "sapunice" sa bezbroj novih detalja, spekulacija, obrta, veleobrta...

Ove godine se jedna od takvih priča vrti oko Nemanje Matića, koga je menadžer Čelsija Antonio Konte prebrisao iz svojih planova, ali reprezentativac Srbije nikako da definitivno raskrsti sa "plavcima" i pronađe novi klub.

Prvo se čekalo da Čelsi pronađe adekvatnu zamenu i u tom čekanju je propao "već viđeni" transfer u Mančester junajted.

Potom je Matić dovođen u vezu sa Milanom, Interom i Arsenalom, a sada italijanski "Korijere delo sport" piše da sjajni "vezista" želi u - Juventus.

Navodno je Matić dao reč treneru crno-belih Masimilijanu Alegriju i da preko svog menadžera pokušava da spusti cenu, kako bi Juve lakše platio obeštećenje za njega.

Gazda Čelsija Roman Abramovič za Matića traži 40 miliona funti, koliko je pre nekoliko dana platio Monaku za Tiemua Bakajoka.

Srpskom reprezentativcu svakako je u interesu da posao bude sklopljen što pre, jer Čelsi ove nedelje putuje na turneju po Aziji, a on će ostati u Londonu da trenira sam.

U istom statusu je i centarfor Dijego Kosta, s tim da on nije ni počeo pripreme sa šampionom Engleske, već se nalazi na odmoru u Brazilu i tamo čeka realizaciju transfera u Atletiko Madrid.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC