• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Juventusa bolje da ne gledaju ovo...

Autor mondo.rs

Juve je našao zamenu za Bufona, ali ta zamena umela je itekako da "izbriljira".

Leđa verovatno najboljeg golmana svih vremena, Đanluiđija Bufona (39), naredne sezone čuvaće jedan od najnesigurnijih čuvara mreže u Evropi u poslednjih desetak godina.

Na odlazak Neta u Valensiju, menadžment Juventusa odregovao je pozajmicom "viška" u Arsenalu, Vojčeha Šćešnija, koji će tako i treću sezonu zaredom provesti kao pozajmljen igrač u Seriji A, samo neće više braniti gol Rome već će čekati šansu u Torinu.

Vrednost ugovora sa Juventusom je oko 10 miliona evra, plus bonusi od dva miliona, odnosno 3,5 miliona evra po sezoni.

Ruku na srce, posle nekoliko legendarnih "intervencija" u vreme kada je Arsen Venger imao poverenja u njega, 27-godišnji Poljak podsetio je u Romi na to da je odličan golman, ali katastrofalni padovi koncentracije nisu izostajali ni na "Olimpiku".

Navijači Arsenala, ispraćajući ga na novi produženi boravak u Italiji, sastavili su kompilaciju nekih Šćešnijevih intervencija, čisto da tifozi Juventusa "znaju" šta mogu da očekuju.



Ipak, kako se uvek najslađe smeje onaj ko se poslednji smeje, nije nemoguće da Šćešni narednog leta postane prvi golman "bjankonera" ukoliko Bufonovi planovi o povlačenju iz fudbala posle Svetskog prvenstva 2018. u Rusiji budu do kraja sprovedeni u delo.

Za sada, Italijani veruju da se Juve ovim potezom "pokrio" za narednu sezonu, kada je ublažavanje posledica eventualne Bufonove povrede u pitanju, a da će onda za godinu dana biti uplaćena izlazna klauzula Milanu za transfer tinejdž-senzacije Đanluiđija Donarume.

Videćemo...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC