• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna kupovina Liverpula koja ne kaže "titula"

Autor mondo.rs

"Redsi" angažovali pojačanje na poziciji levog beka, ali to ponovo nije naročito "zvučno ime" kakvom su se navijači nadali.

Arsenal iz Šalkea, Siti iz Monaka, a Liverpul iz Hal sitija!

Rešenje pozicije "levog beka" bilo je ključno za sva ova tri tima, koja se nadaju napadu na titulu, a svi oni su birali potpuno drugačija rešenja: "tobdžije" su pravovremeno reagovale i besplatno potpisale Seada Kolašinca, Mančester siti je na korak od potpisa sjajnog Benžamina Mendija iz Monaka za čak 50 miliona funti, dok će Liverpul na kraju pazariti za 10 miliona funti dovesti Endija Robertsona.

U ovom trenutku je teško reći ko je najbolje prošao, ali stiče se utisak da navijači "redsa" i nisu baš najzadovoljniji ovom transfer politikom i kupovinom "osrednjih" igrača.

Radi se o škotskom fudbaleru koji je prošle sezone sa "tigrovima" ispao iz lige, ali je bio jedna od svetlijih tačaka, a prema izveštajima engleskih medija on se iz Lisabona, gde se Hal pripremao za novu sezonu, vratio u Englesku kako bi obavio preglede.

Ukoliko dobro "odradi pripreme, Robertson bi trebalo da bude prvi izbor za poziciju levog beka u narednoj sezoni, nakon razočaravajućih partija Džejmsa Milnera na tom mestu u timu u drugom delu sezone, dok se praktično ne računa na Alberta Morena koji nije senka "onog" Morena iz Sevilje.


Škot je prošle sezone za "tigrove" odigrao 33 meča i dao jedan gol, a zabeležio je i dve asistencije.

On je treće pojačanje "redsa" ove sezone nakon Muhameda Salaha, koji je stigao za rekordnih 39 miliona funti iz Rome, odnosno Dominika Solankea koji stiže kao besplatan igrač iz Čelsija, ali za kog će Liverpul morati da plati određenu "trening kompenzaciju".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC