• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kangu i Jovičića povezuje ruski jezik

Autor mondo.rs

Novi defanzivni vezista otkrio da se odlično razume sa Gaboncem, koji igra liniju ispred, pošto obojica dobro govore ruski jezik.

 Kangu i Jovičića povezuje ruski jezik Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Branko Jovičić
ostavio je pozitivan utisak na svom debiju za Zvezdu.

Požrtvovani defanzivni vezista pokazao je zavidan nivo fizičke spreme, iako nije sa crveno-belima prošao pripreme, u remiju vicešampiona Srbije u Kazahstanu protiv Irtiša (1:1). Zvezda je do nadoknade vremena imala pobedu u rukama, ali je na kraju poklonila gol...

Pred revanš susret u Beogradu (četvrtak, 20.30h) Jovičić ističe da moraju i bolje.

"Mislim da smo u Kazahstanu odigrali jednu dobru utakmicu, a ovde moramo odigrati još jače. Čeka nas težak meč protiv jako disciplinovane ekipe koja igra u formaciji 4-5-1 ili 3-5-2, što je tipično za ruske timove sa kojima sam se susretao ranije i sigurno da u četvrtak neće biti lako", poručuje novi vezista Crvene zvezde koji će verovatno biti starter i u drugom meču.

Uvertira prvog susreta drugog kola kvalifikacija bazirala se na dug avionski let koji je Zvezdi oduzeo mnogo vremena za pripremu same utakmice...

"Imao sam tokom karijere u Rusiji teška putovanja, ali stvarno nikada nije bilo ovako. Devet sati leta, četiri sata vremenske razlike... Međutim, mislim da smo se dobro oporavili od toga. Imali smo nakon dolaska u Beograd jedan trening oporavka, onda i slobodan dan, a sada treniramo normalno i pripremamo se za revanš koji nas čeka u četvrtak", objasnio je on.

O DEBIJU PRED DELIJAMA

"Ovo će mi biti prvi put da igram na Marakani pred Delijama tako da sam veoma uzbuđen jer znam da oni pružaju veliku pomoć fudbalerima Zvezde. Zato bi ih i pozvao ovom prilikom da što više ispune stadion i da se zajedno plasiramo u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope", kazao je Jovičić.

Jovičić je na sredini terena, u svojoj liniji imao partnera koji je igrao u Rusiji, Holanđanina Mičela Donalda, ali i u liniji ispred njega - Gabonca Gelora Kangu.

Bili su na suprotnim stranama, a sada su na zajedničkom zadatku.

" Igrali smo u Rusiji jedni protiv drugih i to nekih dve godine dok su oni bili tamo. Sada smo saigrači i mogu reći da se radi o super momcima koji su me sjajno prihvatili i odgovara mi da igram sa njima. Kanga jako dobro priča ruski jezik, tako da i na terenu odlično komuniciramo", poručio je Jovičić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC