• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Nismo bili ONAJ Partizan koji želimo...

Autor mondo.rs

"Ima dosta stvari koje mi se ne sviđaju", kazao je šef struke crno-belih Miroslav Đukić nakon meča i poručio da njegov tim mora bolje u susretu protiv Olimpijakosa.

 Đukić: Nismo bili ONAJ Partizan koji želimo... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Ukupnim rezultatom 2:0, Partizan je "izbacio" podgoričku Budućnost i obezbedio plasman u treće kolo kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Crno-beli su u revanš susretu pod Goricom sačuvali pobedu ostvarenu pre sedam dana u Beogradu i uprkos opasnim napadima Podgoričana, koji su imali "zrelije šanse", bili dovoljno koncentrisani da ne dozvole iznenađenje pred vatrenom publikom u glavnom gradu Crne Gore.

Miroslav Đukić je nakon susreta u izjavi za TV Arena Sport poručio da mora bolje.

"Najvažnije je da smo prošli u sledeće kolo. Ima dosta stvari koje mi se ne sviđaju, nismo bili onaj Partizan koji mi želimo, ali ćemo se popravljati", poručio je šef struke "valjka".

U narednom kolu sastaju se sa Olimpijakosom, šampionom Grčke, koji je jedan od najtežih mogućih rivala u trećoj rundi kvalifikacija, a na to Đukić ističe da je u pitanju "veliki protivnik".

Za tu ekipu igrao je i Marko Janković, jedan od igrača koji je dobio specijalni aplauz publike na stadionu pod Goricom, pošto nastupa i za reprezentaciju Crne Gore. On je istakao da je Budućnost u nekim trenucima bila mnogo bolja od Partizana, koji je imao padove koncentracije, a za dalje ističe da je potrebno analizirati greške.

"Sad prvo prvenstvo, pa onda Olimpijakos. Jaka i neugodna ekipa. Treba dobro da se spremimo za Olimpijakos kojoj je sezona bez Evrope totalni neuspeh. Oni kažnjavaju greške...", kazao je kratko Marko Janković.

MIJATOVIĆ O TRANSFERU

Golman crnogorskog tima Milan Mijatović potvrdno je odgovorio na pitanje o zainteresovanosti Partizana i Zvezde za njega: "Sigurno ima nekih interesovanja, a videćemo u narednih par dana šta će se desiti. Ništa konkretno za sada".

Trener Budućnosti Dragan Kažić, uprkos eliminaciji njegove ekipe, bio je pozitivnog duha.

"Zadovoljan sam igrom moje ekipe. Znam koliko je tu mladih igrača kojima je ovo vatreno krštenje. Ponosan sam što sam bio njohov trener, muški i pošteno smo igrali, respektovali protivnika taman koliko treba, u najmanju ruku nismo razočarali. Bilo je 50-50, pravi takmac smo bili Partizanu. Ostaje žal za prvim mečom u Beogradu", konstatovao je trener Podgoričana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC