• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bela nula u Podgorici: Loše smo stajali!

Autor mondo.rs

"Najbitnije je da smo prošli, ali utisak nije baš najbolji", rekao je Marko Janković priznavši da je prikazano u meču sa šampionom Crne Gore premalo za ono što očekuje Partizan u narednoj rundi kvalifikacija.

Bez postignutog gola u Podgorici, doduše i bez primljenog. Ali, ne i bez problema u otvorenoj igri i kod prekida.

Bez šuta u okvir gola za 90 minuta, sa dozom sreće kod stative Miljana Vlaisavljevića u prvom, bez trunke sreće kod stative Bojana Ostojića u drugom poluvremenu.

Uz dva žuta kartona u utakmici sa dva komforna gola prednosti iz prvog meča, protiv skromnog rivala koji ni u čemu ne može da se uporedi sa narednim, ozbiljnijim protivnikom u Evropi.

Partizan ide dalje u dobroj meri zahvaljujući Filipu Kljajiću, koji je sam zaustavio tri opasna udarca fudbalera Budućnosti, uz još tri bloka njegovih saigrača u neprijatnim situacijama.

Podgorički remi bez zategnute mreže nategao je nerve navijača, zabrinuo trenera, a nije spokojan u razgovoru s novinarima bio ni Marko Jovanović.

"Znali smo da nas čeka izuzetno teška utakmica", rekao je vezista crno-belih, koji je kao reprezentativac Crne Gore dobio i aplauze na kraju duela tokom kojeg je manje aplaudirala Partizanova publika.

"Budućnost je krenula na naš gol svim snagama. U nekim trenucima bili su znatno bolji od nas. Jednostavno, loše smo stajali na terenu, uz padove koncentracije", sumirao je Janković, ali naglasio.

"Najbitnije je da smo prošli, ali utisak nije baš najbolji. Hvala publici koja je došla da nas podrži, drago mi je što nije bilo nikakvih incidenata".



Na pitanje o dvomeču 3. runde sa šampionom Grčke i uglavnom standardnim učesnikom Lige šampiona prethodnih sezona, Olimpijakosom, prvo se ogradio podsećanjem na subotu uveče kada će prvak naše zemlje zaigrati u - Superligi.

"Prvo Mačva, pa Olimpijakos", rekao je Janković i onda se složio sa ocenom da je prikazano u 180 i kusur minuta sa plavo-belima premalo za ono što saigrače i njega očekuje u narednih 180 i kusur.

"Onji su izuzetno jaka i neugodna ekipa. Moramo dobro da se spremimo, za Grke je sezona bez grupne faze evropskih takmičenja totalni neuspeh. Uz sav respekt prema Budućnost, oni su mnogo jači i sve greške će umeti da kazne", opomenuo je Janković.

Partizan će 25. jula dočekati Olimpijakos u Humskoj, a sedam dana kasnije igrati revanš na "Karaiskakisu" u Pireju.

Ukoliko bi tim trenera-povratnika Miroslava Đukića napravio veliki podvig i izbacio jakog i, igrom slučaja, ljutog protivnika, "Parni valjak" prišao bi na rundu od plasmana u Ligu šampiona i obezbedio bar učešće u Ligi Evrope.

Plej-of runda za plasman u to takmičenje čeka Partizan ukoliko se ispostavi da šampionski tim iz sezone 2016/17 nije dovoljno jak za eliminaciju Olimpijakosa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC