• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević o Rikardinju: Ja imam strpljenja

Autor mondo.rs

"Moramo mu dati vremena, iako znam da živimo u okruženju kada mora 'sve i odmah'. Ja ne volim to i ne mogu tako da funkcionišem kao trener", kaže strateg Crvene zvezde.

 Vladan Milojević o Rikardinju Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Veliki broj igrača došao je ovog leta u Crvenu zvezdu (trenutno 10), a najveća očekivanja svakako su od Brazilca Rikardinja.

Vezista koji iza sebe ima veoma dobru sezonu u moldavskom Šerifu plaćen je i više nego odlično za domaće uslove, ali u prve tri utakmice (dve protiv Florijane sa Malte i jedne protiv Irtiša iz Kazahstana) nije pokazao mnogo.

Trener Vladan Milojević, ipak, ne brine...

"Ja sam trener koji ima strpljenja. Nisam od onih koji vrlo lako daje sud o nekom igraču", poručio je Milojević novinarima i dodao:

"Od Rikardinja su velika očekivanja. Izuzetan je profesionalac i daje sve od sebe na svakom treningu, pa ćemo da vidimo. Moramo mu dati vremena, iako znam da živimo u okruženju kada mora 'sve i odmah'. Ja ne volim to i ne mogu tako da funkcionišem kao trener".

Pored onih koji su došli u Zvezdu, još mnogo igrača je pominjano ili se i dalje dovodi u vezu sa crveno-belima, kao što je i običaj tokom trajanja prelaznog roka.

"Sigurno da će do kraja prelaznog roka biti još igrača koji će doći i otići, ali optimalno će tim činiti 25 igrača na koje ću moći da računam", najavio je mladi trener.

O onima koje ima na raspolaganju, Milojević je rekao:

"Igrački kvalitet mi nije problem, to mogu da vidim, ali mnogo više me zanima karakter mojih igrača i često je on bitniji nego sam kvalitet. Ima igrača koji lagano ulaze u formu, a ima i onih kojima je potrebno duže vreme. Ima i onih koji se lako prilagođavaju bilo kojoj poziciji na terenu ili sredini u koju su došli, a nekima to ide teže i sporije".

Pored dolazaka, aktuelni su i odlasci. Zvezda je ovog leta prodala Srđana Plavšića i Mihaila Ristića, kao i omladince braću Ilić, dok je Romanića pustila na pozajmicu uz opciju da kasnije bude prodat.

Uoči početka sezone, generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je da će od trenera zahtevati da u timu uvek budu barem dva-tri perspektivna igrača.

"Zvezda živi od mladih igrača i njihove prodaje i to je tako. Imamo dosta mladih i kvalitetnih igrača, ja od njih tražim samo da vredno treniraju i budu spremni u svakom trenutku da iskoriste šansu. Ja sam zadovoljan kako rade, a kada god bude bilo prostora, oni će dobiti priliku", objasnio je Milojević.

O Sejdubi Sumi, koji je potpisao za Partizan, ali se pominjalo i da bi mogao u Zvezdu, trener crveno-belih nije želeo da troši reči.

"Ja samo razmišljam o igračima koje trenutno imama na raspolaganju, ne mogu da razmišljam o drugim igračima i zato ne bih želeo to da komentarišem", istakao je.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC