• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda opet ima Radonjića!

Autor mondo.rs

Samo nekoliko dana posle odlaska trofejnog trenera iz košarkaškog kluba, njegov prezimenjak stiže iz Čukaričkog na stadion "Rajko Mitić".

 Nemanja Radonjić potpisao za FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Mladi reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić (21) nastaviće karijeru u Crvenoj zvezdi, objavio je "Mozzart sport" u sredu popodne!

Svojeglavi Nišlija, nekadašnji član Partizanovih mlađih kategorija, rumunskog Vitorula, Rome i Čukaričkog, potpisaće četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima i na krilnim pozicijama deliti minutažu sa takođe perspektivnim, ali dve godine mlađim Lukom Adžićem.

Za Radonjića je selektor "orlića" i trener Čukaričkog Nenad Lalatović nedavno izjavio da je "igrač za Mančester junajted", "najtalentovaniji i najbrži" koga je ikada video.

Ostaje da se vidi hoće li Zvezdin šef struke Vladan Milojević uspeti da neosporni talenat ovog momka stavi u funkciju tima i timskih uspeha.

"Mozzart sport" navodi da Nemanja Radonjić neće crveno-bele koštati ni evra, budući da je sporazumno raskinuo ugovor sa Romom, koja ga je januara 2016. dala "brđanima" na pozajmicu.

Ovog leta su vicešampiona Srbije već pojačali Aleksandar Pešić, Branko Jovičić, Rikardinjo, Filip Stojković, Vujadin Savić, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Ze Markos i Damjan Gojkov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC