• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Metalac pred Zvezdu: Ne trebaju nam premije!

Ako osvoje bod ili tri protiv Zvezde igrači Metalca dobiće duple premije od uprave. A da li i Partizan časti?

 Metalac pred Zvezdu: Ne trebaju nam premije! Izvor: MONDO

Ovog vikenda Metalac prvi put u svojoj istoriji dočekuje Crvenu zvezdu u najjačoj srpskoj fudbalskoj ligi (doduše ne u Gornjem Milanovcu već u Kragujevcu gdje je domaćin), a eventualnim uspjehom u tom meču ne samo da bi nastavio odličan niz ovog proljeća, već bi pomogao i Partizanu.

Zvezda i Metalac su najuspješniji timovi u prva tri kola proljećnog dijela sezone sa sve tri pobjede (Spartak ima šansu u srijedu protiv Borca u Čačku da im se pridruži).

Jednom čovjeku meč protiv Zvezde biće veoma specifičan, jer bi mogao da ima dvostruki razlog za slavlje.
Dragoljub Vukadinović je prvi čovjek kompanije Metalac, pod čijim se patronatom nalazi i istoimeni klub, a ujedno je i član Upravnog odbora Partizana.

Dakle, ako Metalac izvuče povoljan rezultat protiv Zvezde, eto nove nade crno-bijelima. Ali, Vukadinović na to gleda malo drugačije.

"Partizan je klub koji treba da gleda interes isključivo kroz igre svog tima, da sam bude krojač svoje sreće, a ne da gledamo druge i tražimo pomoć", rekao je Vukadinović u razgovoru za "Sport".

On tvrdi da je apsolutno netačna priča da će Partizan nagraditi fudbalere Metalca za eventualni uspjeh protiv Zvezde.

"Odgovorno tvrdim da ta priča za premije nije tačna! Nećemo razgovarati ni sa jednima ni sa drugima (ni sa Partizanom, ni sa Zvezdom). Nismo to ni ranije radili, nećemo ni ubuduće...U Beogradu sam čuo priču kako nas je Smederevo pustilo da pobijedimo, kako bismo mi pustili Zvezdu. Ako neko zna upravu Metalca zna da to nema veze sa istinom", poručio je Vukadinović.

On podvlači da o premijama nema priče, niti osnova i dodaje: "Ima klubova koji imaju mogućnost da plate, jeste Partizan jedan od njih, ali nama nisu potrebni prijatelji za jednu utakmicu!".

Da bi dodatno otklonio bilo kakvu sumnju na regularnost meča, Vukadinović je odlučio i da ove nedelje uopšte ne ide u Humsku.

"Nisam se čuo ni sa kim (iz kluba) ove nedelje i odlučio sam da prije ponedeljka uopšte ne idem na stadion Partizana kako se ne bih sreo sa nekim i pričao o utakmici Metalca sa Zvezdom", kaže prvi čovjek superligaša iz Gornjeg Milanovca i član UO FK Partizan.

On je potvrdio da će fudbaleri Metalca dobiti duple premije od uprave za osvojeni bod ili sva tri protiv Crvene zvezde, ali nije želio da priča o ciframa. Nezvanično, pominje se da za pobjedu u ligi igrači Metalca dobijaju po 140 evra, a dupla premija je 280 evra.

Vukadinović, pak, tvrdi da su premije veće i da duple premije važe i za uspjeh u meču protiv Partizana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC