• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Na titulu, nego šta!

Autor mondo.rs

Trener novosadske Vojvodine Nenad Vanić najavio borbu za titulu: "Vojvodina kao klub zaslužuje i uvek mora imati najviše ciljeve i od toga nećemo odustati".

 Vosa napada titulu Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Kakvo je stanje u Fudbalskom klubu Vojvodina znaju samo oni unutar kluba.

Posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Ružomberoka, ali i mnogih ružnih stvari koje su se dogodile posle toga fizički napad na Nikolu Trujića, potom najava tužbe tog igrača protiv kluba i napadača, pa odluka Vojvodine da ga suspenduje, najava funkcionera kluba Dragoslava Vukovića da će "oterati zvezdice" i nove suspenzije - Nikole Kovačevića), za Vojvodinu je najvažnije da se stabilizuje.

Težak zadatak ima trener Nenad Vanić, koji, pred početak nove superligaške sezone, hrabro poručuje:

"Borićemo se za titulu!".

"To sam rekao na predstavljanju, a i danas stojim iza toga - Vojvodina kao klub zaslužuje i uvek mora imati najviše ciljeve i od toga nećemo odustati. Možemo diskutovati o tome da li je to u ovom trenutku realno ili ne, ali u ostvarenje tog cilja moramo verovati i stremiti ka njemu. Vreme i utakmice će pokazati da li ćemo uspeti da budemo u vrhu i nametnemo se kao najbolji tim u državi, a ukoliko ostvarimo neki drugi plasman, znaćemo da smo uradili najviše što smo mogli".

Prvi superligaški ispit za Vojvodinu je Čukarički. Tim duelom, u petak od 20 časova, biće otvorena nova superligaška sezona.

Čukarički predvodi nekolicina koja je bila u Vojvodini, počev od trenera Nenada Lalatovića, potom napadač Ognjen Ožegović i Darko Puškarić, koji je ovog leta došao u klub sa beogradskog Banovog brda.

"Posle kraćeg perioda mog rada sa ekipom, smatram da ćemo spremni ući u ovo prvenstvo, a bez obzira na ime protivnika, Vojvodina na svom terenu uvek mora da ide na pobedu. Imam dosta zajedničkih treninga sa ekipom i nadam se da smo uspeli da se povratimo posle ispadanja iz Evrope, odnosno da će se to videti već na ovoj utakmici", rekao je trener Vojvodine.

O Čukaričkom samo reči hvale:

"Poslednjih godina, Čukarički deluje kao dosta organizovana ekipa, a i organizovan klub. Doveli su mnogo novih igrača i imamo veliko poštovanje prema njima, ali verujemo u sebe i, s obzirom na ime kluba, tradiciju i dosadašnje susrete između dva tima, smatram da je uloga favorita ipak na našoj strani. Nadam se da će publika doći u što većem broju da podrži ovu ekipu, koja je dosta izmenjena u odnosu na prošlu sezonu, pa nam je zaista potrebna maksimalna podrška".

Vanić je rekao da su, osim Cebare i Vujanovića, koji još nisu registrovani, odnosno Bubala koji je na poštedi, svi ostali igrači su spremni i u konkurenciji za sastav.

Ulaznice za ovu utakmicu prodavaće se po cenama od 200 (zapad) i 100 dinara (istok i sever). Za ulazak na stadion, ulaznice će morati da imaju i deca svih uzrasta, saopštila je Vojvodina.

Svi vlasnici sezonskih ulaznica od prošle sezone, sa tim ulaznicama moći će besplatno da prisustvuju ovom meču, a televizijski prenos utakmice obezbeđen je na prvom kanalu televizije Arena sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC