• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije teraju po svom!

Autor mondo.rs

Donekle ublaženu poruku u poređenju s onom zbog koje su poslati na jug, najvatrenije pristalice Crvene zvezde istakle su u meču sa Irtišom uz već standardno skandiranje: "UEFA mafija".

 Delije teraju po svom Izvor: MN PRESS

Delije teraju po svom.

Nakon što je UEFA zbog homofobične poruke sa prethodne utakmice zaključala severnu tribinu za meč sa Irtišom, najvatrenije pristalice Crvene zvezde nastavile su da ističu poruke za koje ljudi iz Niona - očigledno - imaju nultu toleranciju.

Doduše, ovog puta slogan je ublažen i izbegnuto je pominjanje LGBT populacije, ali ono s čim se nije prestalo su skandiranja: "UEFA mafija" i slične.

Posle transparenta, koji je istican i prethodnih sezona, a na kojem je stajalo: "Bebe nek se rađaju poruka je severa, nećemo da Srbija bude zemlja pedera", zbog kojeg su Delije i premeštene na jug, na toj tribini večeras istaknut je transparent: "Bebe nek se rađaju poruka je juga, nećemo da Srbijom vlada bela kuga".



Da li će UEFA i na ovo reagovati, pitanje je na koje će odgovor stići vrlo brzo, međutim očigledno je da Delije ne nameravaju da odustanu od agitovanja za svoje ideale na utakmicama koje imaju gotovo sudonosnu važnost za Fudbalski klub.

Meč sa Irtišom počeo je koreografijom posvećenom Kosmetu, odnosno kosovskim božurima, uz emitovanje istoimene numere sa razglasa koja je potrajala i posle prvog sudijskog zvižduka, a kasnije su se smenjivale pesme posvećene Zvezdi, Kosovu i čelnicima UEFA...

Pratite UŽIVO utakmicu Crvena zvezda - Irtiš.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC