• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Donald: Iskreno, postoji mogućnost da odem...

Autor mondo.rs

"Dok sam ovde maksimalno ću biti koncentrisan na igre Crvene zvezde, ali biću iskren...", rekao je jedan od najboljih na meču sa Irtišom.

 Mičel Donald možda ode iz FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Primarni posao Mičela Donalda nije da postiže golove, ali on vam neće reći "ne" ako mu se za to ukaže šansa.

Naročito u važnim utakmicama, evro-kvalifikacijama.

Holanđanin je ovog četvrtka uveče prvi podigao više od 22 hiljade ljudi na Stadionu "Rajko Mitić" udarcem iz slobodnjaka za koji veteran na golu Irtiša nije imao odgovor, a posle je nekako sve bilo lakše.

Donald je ostatak utakmice potrošio na diktiranje tempa igre zajedno sa novim partnerom u vezi, Brankom Jovičićem, koji je i sam doprineo da drame na kraju ne bude - asistencijom Slavoljubu Srniću za 2:0 i prolazak u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Srećan sam zbog pobede, imali smo mnogo šansi i mogli da postignemo još golova", realan je Donald, svestan da je 2:0 moralo da bude još u prvom poluvremenu.



"Bio je ovo moj prvi gol iz slobodnjaka (osmi u Zvezdi, prim. aut), iako ih često vežbam na treninzima. Bilo je malo čudno, jer sam potrčao prvo ka severu, a naši navijači su bili na jugu", nasmejao se 28-godišnji Holanđanin, kojeg dovode u vezu sa odlaskom iz kluba praktično od zimus.

Usledilo je pitanje o tome hoće li biti tu u nedelju, kada dolazi Radnički i četvrtak, kada stiže Sparta.

"Zašto da ne?", uzvratio je pitanjem.

"Ja sam i dalje tu i dokle god je tako biću maksimalno koncentrisan na igre za Crvenu zvezdu, ali kao što sam i pre iskreno govorio, postoji mogućnost da odem. Videćemo šta nosi budućnost, ali trenutno sam tu i posvećen sam Zvezdi", ostao je Donald otvoren za obe opcije.

Onaj ko sigurno neće otići ove sezone je novajlija Aleksandar Pešić, momak koji je debitovao večeras ulaskom u igru u 79. minutu umesto Slavoljuba Srnića.

Pešić je bio pun utisaka.

"Prvi put sam igrao na Marakani i mnogo mi je drago što sam debitovao. Nisam spreman jos sto odsto, ali spreman sam za veću minutažu od 15 minuta. Ipak, trener je tako odlučio, a ja se nadam da ću već u sledećoj utakmici igrati više", rekao je i dodao:

"Prijale su mi ovacije. Ne osećam pritisak zbog toga što se od mene očekuju golovi, jer sam zbog toga i doveden. Nikada ne obećavam unapred tako da ne mogu da pričam o njihovom broju, osim što mogu da kažem da ću pružiti maksimum".

Prva sledeća prilika je u nedelju uveče u 1. kolu Superlige 2017/18 kada će na "Rajka" stići niški Radnički, tim kojeg Crvena zvezda ne pobeđuje ni često, ni lako.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC