• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Borac slavi Vukelju

Fudbaleri lidera Premijer lige BiH banjalučkog Borca u 18. kolu savladali Čelik na svom stadionu (2:1), golom Vukelje u 90. minutu.

 PREMIJER BiH: Borac slavi Vukelju Izvor: MONDO

 Borac se dosta mučio protiv Čelika, koji je poveo na Gradskom stadionu u Banjaluci pred 4.000 gledalaca u 19. minutu preko Jamana. U finišu prvog dijela domaći preko Ljubiše Vukelje uspijevaju da izjednače na (1:1). U drugom poluvremenu rijeđali su se napadi Borca pred golom gostiju, ali nije bilo gola sve do sudijske nadoknade kada je Vukelja svojm drugim pogotkom na meču izazvao erupciju oduševljenja.

Borac je ostao lider sa 37. bodova, dok je poslije ovog kola na drugom mjestu Željezničar, koji je rutinski savladao Zvijezdu (2:0).

Poslije dvije vezane pobjede na startu proljećnog dijela šampionata BiH (nad Širokim Brijegom i Zvijezdom), "sokolovi" nisu smogli snage da upišu ni jedan bod protiv aktuelnog šampiona Zrinjskog.

Gosti iz Mostara su do trijumfa stigli pogocima Mate Dragičevića u 19. i Krešimira Kordića u 76. minutu utakmice u Istočnom Sarajevu.

Kod prvog gola, dubinsku loptu je Kordić iz prve proslijedio za Dragičevića, koji je sa ivice peterca zakucao pod prečku gola Mladena Lučića - 0:1.

U nastavku su igrači Milomira Odovića pokušavali da izjednače, ali su njihovi napadi bili lak posao za granitnu odbranu "plemića".

Mostarci su pobjedu ovjerili u 76. minutu.

Mario Ivanković je odlično izveo slobodan udarac, Lučić je vršcima prstiju odbio loptu do prečke, pa Kordiću nije bilo teško da je sa nekoliko metara ubaci i praznu mrežu - 0:2.

U derbiju kola Velež je već u četvrtom minutu preko Čolića obezbijedio trijumf protiv Sarajeva.Laktaši su slavili gostujuću pobjedu protiv Modriče (2:0) i sada realnije izgledaju njihove šanse za opstanak.



Rezultati 18. kola Premijer lige BiH

Slavija - Zrinjski 0:2
/Dragičević 19, Kordić 76/

Velež - Sarajevo 1:0
/Čolić 4/

Travnik - Olimpik 1:0
/Brkić 45/

Rudar Prijedor - Široki Brijeg 1:1
/Dašić 26-Karlogan 56/

Modriča Maksima - Laktaši 0:2
/Grujić 63, Mikić (p) 68/

Sloboda - Leotar 1:0
/Milošević 78/

Borac - Čelik 2:1
/Vukelja 37, 90+3 - Jamak 19/

Željezničar - Zvijezda 2:0
/Šimić 20, Bekrić (p) 81/

TABELA: Borac 37, Željezničar 34, Široki 33,Sarajevo (-1) 31, Zrinjski 31, Velež 30, Leotar 26, Olimpik 25, Travnik 24, Slavija 22, Rudar P. 22, Modriča 21, Zvijezda 20, Čelik 18, Sloboda (-1) 14, Laktaši 14.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC