• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Odlični CSKA, mediji "častili" Krasića

Selektor Srbije Radomir Antić nije propustio revanš utakmicu Sevilje i CSKA, u kojoj su Moskovljani pobijedili rezultatom 2:1.

 Antić: Odlični CSKA, mediji "častili" Krasića Izvor: MONDO

Uspjeh CSKA i Miloša Krasića, strateg "orlova" vidi kao "pobjedu glave i talenta".

"Nisam bio navijač, ni novinar, niti mi je bliži Krasić od Dragutinovića. Volim fudbal, volim da vidim sadržaj, a on je u ovoj utakmici apsolutno bio na strani CSKA", prenosi Antićeve utiske zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

"Sevilja je propustila istorijsku priliku. Igrala je na povoljan rezultat iz Moskve (1:1), ali je primila gol, ušla u moranje i nastupio je nered u timu. CSKA je ostvario podvig za pamćenje jer je prvi ruski klub u četvrtfinalu Lige šampiona. Pričao sam poslije meča sa Viktorom Onopkom, mojim nekadašnjim igračem, presrećni su i čestitam im na uspjehu".


Selektor nije imao priliku da se poslije utakmice sretne sa Ivicom Dragutinovićem ili Milošem Krasićem, ali je prokomentarisao njihov učinak.

"Obojica su korektno odigrala. Drago u Sevilji ima sjajan status, za koji se izborio igrama. Plijeni ozbiljnošću, direktor kluba mi je pričao o njemu sve u superlativima. Krasa je bio solidan. Možda su ga Španci u izvještajima malo 'častili' visokom ocjenom, ali evidentno je da ima dobar imidž".

Dosta sjevernije, u Londonu, Dejan Stanković je izašao kao pobjednik iz sudara sa Branislavom Ivanovićem. Inter je pobijedio 1:0 i eliminisao Čelsi.

"Na tom nivou takmičenja nema iznenađenja. Po ko zna koji put se pokazalo da domaći teren nije garancija uspjeha", rekao je Radomir Antić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC